5x Instagram hotspots op Bonaire

Op Bonaire hoef je weinig moeite te doen om een mooie foto te maken. Het eiland is zo mooi en komt er door je lens prachtig uit. Maar als je echt voor dat perfecte plaatje wilt gaan, dan moet je deze plekken op Bonaire zeker bezoeken. Instaproof!

1. 1000 Steps

Dit is dé fotospot van Bonaire. Op 10 minuten rijden van Kralendijk kom je aan bij het strand 1000 Steps. 1000 Steps heeft de naam te danken aan de lange trap die je naar het prachtige strand leidt. Wanneer je bovenaan de trap staat, kijk je je ogen uit over het felblauwe water. Als je geluk hebt, spot je vanaf hier schilpadden in het water. Een perfect fotomoment. Vergeet niet je waterschoenen mee te nemen naar dit strand.

2. Jibe City

Bij Jibe City hangt een hele relaxte surfsfeer. Hier moet je zijn om te windsurfen en kitesurfen, of om gewoon te relaxen. Bij de Jibe City Hangout bar bestel je na je surfles een Sangria en een hapje, en bewonder je alle surfers die voorbij racen.

3. Te Amo Beach

Het bekende Te Amo Beach ligt net onder Kralendijk en is misschien wel het mooiste strand van Bonaire. Het is gelegen naast de luchthaven, dus hier heb je een goed zicht op alle vliegtuigen die binnenkomen. Honger zal je hier niet hebben, want de foodtrucks staan klaar met heerlijke lunchgerechten. Stoked is wel echt mijn favoriet. Misschien ken je hem wel van het programma Het Perfecte Plaatje? De truck alleen al is erg instagramwaardig.


TUI Flex: omboeken tot zelfs 7 dagen voor vertrekWil je Bonaire ervaren als echte local? Lees hoe je dat doet in dit blog


4. Klein Bonaire

Vanaf Bonaire zie je het al: een klein eiland op steenworp afstand. Dit is Klein Bonaire. Voor ongeveer $20 per persoon vaar je met een watertaxi vanaf Kralendijk of Eden Beach binnen een kwartier naar dit paradijselijke eiland. Een aantal dingen die je mee moet nemen: je snorkel, waterschoenen, zonnebrand, eten, drinken, camera en ook je onderwatercamera, als je een hebt. De onderwaterwereld is hier fan-tas-tisch. Je hoeft weinig moeite te doen om de prachtige vissen te spotten, want ze zwemmen langs je benen. Maar het strand is ook niet mis. De combinatie wit zand en azuurblauwe zee doen het heel goed op je camera.

5. Ocean Oasis Beach Club

Misschien is Ocean Oasis wel de meest bekende en hippe beachclub van het eiland. Prachtige inrichting, luxe ligbedden, palmbomen en een DJ die lekker draait. Het eten is top en de drankjes zijn nog beter. Bestel de lokale flamingo gin-tonic en je vakantie kan beginnen. Hier bewonder je de mooiste zonsondergang en automatisch zal je je camera hier pakken. Want oh, wat een foto’s schiet je hier…

Ga Bonaire verder ontdekken om de leukste Instagram stories en posts te maken. Lees in deze blogs over de mooiste stranden van Bonaire en 5x lekker eten op Bonaire

Lees meer over: Bonaire   Caribisch gebied   Hotspots   Zonvakanties  
Gerelateerde verhalen