Hoe ziet je ideale vakantieliefde eruit? Lees het hier!

Heb jij al ontdekt op welke vakantie je valt? Doe anders eerst de vakantieliefdetest. Vakanties zijn er in allerlei soorten en maten. Lees verder om meer te ontdekken over jouw vakantieliefde.

De zonaanbidder

Voor jou is het niet zo ingewikkeld. Met een boek en een ligbedje aan het zwembad ben je al snel tevreden. Als de zomer in Nederland voorbij is, ga je op zoek naar een goed betaalbare vakantie. Het liefst 2 weken naar de zon in de winter.

Ga je voor Paradijselijke verblijven in het Chogogo Resort op Curaçao, qualitytime met z’n tweeën in TUI MAGIC LIFE Candia Maris op Kreta of ga je voor waterpret met de kinderen in HD Parque Cristobal op Gran Canaria?

Het gezelschapsdier

Je geniet elk jaar van je vakantie naar de zon en vooral van de tijd met elkaar. Je verblijft graag in een hotel met het vertrouwde gevoel van thuis en vindt het heel gezellig als er ook veel andere Nederlanders zijn.

Ga je naar Riu Nautilus aan de Costa del Sol of verblijf je hip en trendy in TUI BLUE Falésia in de Portugese Algarve?

De ontdekkingsreiziger

Er schuilt een ware Columbus in jou. De wereld ligt aan je voeten en je bent altijd op zoek naar het onbekende. Soms weet je ’s ochtends niet eens waar je die avond slaapt. Want waar iedereen linksaf slaat, kijk jij eerst even naar rechts…

Ga je voor een individuele rondreis door het veelzijdige Zuid-Afrika of ga je zelf op avontuur in de indrukwekkende natuur van IJsland?

De nieuwsgierige cultuursnuiver

Je houdt van de mooie dingen in het leven en bent ook zeer geïnteresseerd in de tradities van het land dat je bezoekt. Van tevoren lees je je in en maak je al plannen. Je wisselt heel soepel tussen een middag aan het zwembad en een bezoek aan een tempel.

Ontdek je de Mayacultuur tijdens een groepsreis door het veelzijdige Mexico of bezoek je Parijs, de stad van de liefde en verblijf je in het modieuze Best Western hotel Premier Le Swann?

Lees meer over: Achter de schermen   TUI nieuws  
Gerelateerde verhalen