Kenia in beeld: ga mee op safari en kijk je ogen uit

Omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden, nemen we je via onze foto’s mee op reis door Kenia. Laat je, net als wij, verleiden door de typisch Afrikaanse landschappen, diepgewortelde cultuur en vriendelijke inwoners,

Karibu Kenia!

Kenia, het land waar je de avontuurlijke safari’s moeiteloos combineert met heerlijk luieren op enkele van de mooiste stranden ter wereld.

Wild, puur en ongerept

Kenia omschrijven in drie woorden? Wild, puur en ongerept.

Hakuna matata

Timon en Pumba zongen ‘geen zorgen’ in het Swahili. Iets dat al snel ons motto werd tijdens deze reis.

Wildlife

Wild is Kenia zeker, en daarom ook dé plek voor een safari. Wij hebben er kuddes olifanten, buffels, giraffen, leeuwen, zebra’s en nog veel meer dieren gespot.

De Masai

In Kenia leven zo’n 42 stammen, waarvan de kleurrijke Masai stam ongetwijfeld de bekendste is.

Wasini Island

Naar het eiland Wasini ga je om dolfijnen en schildpadden te spotten. Gouden tip: proef zeker de krab of vis in het restaurant Charlie’s Claws.

Kenia verraste ons in alle opzichten. De vriendelijke en warme mensen, nationale parken en hagelwitte stranden – om er drie uit te kiezen – maakten onze vakantie af.

Zin om Kenia zelf te ontdekken? Met deze dagtrips en safari’s leg je voor vertrek je avonturen vast. Laat je het plannen liever aan een ander over? Kies dan voor een rondreis naar de meest bijzondere plekjes van het land.

Lees meer over: Actie!   Afrika   Kenia   Samen weg  
Gerelateerde verhalen