Luxe hotel Turkije: hier baad je in vijfsterren super-de-luxe én in waterpret

Heb je de ingrediënten voor jouw ideale vakantie al in je hoofd, maar is het je nog niet gelukt er een smakelijk recept van te maken? Geen zorgen: hebben wij voor je gedaan. Voor luxe hotels is Turkije de juiste keuze. De kers op jouw vakantietaart ligt in de populaire Turkse badplaats Belek op je te wachten.

En wel in super-de-luxe vijfsterrenhotel Cullinan Belek. Daar is baden in luxe net zo vanzelfsprekend als baden in waterpret. Wij zeggen: waar wacht je nog op?

Pure pret in dit luxe hotel Turkije

Een vakantie kiezen is soms nog best een opgave – zeker als je met kinderen gaat. Want ja, iedereen heeft zo z’n wensen. Het mooie aan dit luxe hotel in de populaire badplaats Belek is dat het voor zowel de grote als de kleine gasten pure pret is wat de klok slaat. Want tel even mee: elf zwembaden, dertien glijbanen, achthonderd meter lang privéstrand… Precies: gelukkiger kun je ze niet maken.

Borrelen, bowlen en meer …

In dit luxe hotel in Turkije hoef je zelf overigens ook niet op een houtje te bijten, tenzij je daar trek in hebt natuurlijk. Volwassenen komen sportief volledig aan hun trekken door een ruim aanbod aan sport en activiteiten. Zo kun je aan yoga, basketbal, beachvolley en fitness doen, én er is zelfs een bowlingbaan. Lekker zonnen onder je parasol en genieten van een boek of koele cocktail uit een van de negentien (!) bars mag natuurlijk ook. Het is tenslotte ook jóuw vakantie.


Lees ook: 5x wat te doen in Antalya


Luxe in Turkije: op het gebied van eten is de keuze reuze

Voor velen ook een favoriete vakantieactiviteit: bepalen wat je gaat eten – en ook dat is hier een feest. Grote en kleine smulpaapjes vinden zeker weten iets dat ze lusten in de drie buffet- en acht à-la-carterestaurants. Na het eten zin in een dansje? Er is elke dag livemuziek en een discotheek. En om rollende ogen van je puber te voorkomen: tieners hebben hun eigen Teen Club.

Inpakken maar

Kortom: dit luxe hotel in de populaire badplaats Belek aan de Turkse Rivièra heeft alles in huis voor een geweldige vakantie. Er is veel te doen in Cullinan Belek en het is megamodern, maar tegelijkertijd voelt het er prettig dorps aan. Tel daar zon, zee, zwembad, vijf sterren en een verblijf op basis van All Inclusive bij op, en je vraagt je af waarom je niet nú je koffer aan het inpakken bent.

Lees meer over: Europa   Hoteltips   Luxe   Turkije   Zonvakanties  
Gerelateerde verhalen