Nooit meer handdoekje leggen met de originele Lamzac van Fatboy

Met een boek in je ene hand en een cocktail in de andere voel je de warme zon op je lichaam en hoor je de kinderen spelen op de achtergrond. Je ligt hier prinsheerlijk, terwijl het ruisen van de bomen je slaperig maakt. Droom jij hier ook van? Maar weet je dan ook nog hoe je aan dat bedje bent gekomen waar je nu op ligt? Je stond om zeven uur ‘s ochtends al aan de rand van het zwembad, zoekend naar het laatste ligbed in de zon, om de rest van de dag op te vertoeven. Dat is waarschijnlijk het enige wat we niet missen aan vakantie: handdoekje leggen. En vanaf nu is dat verleden tijd. Want met de Fatboy airlounger Lamzac heb je altijd je eigen ligbed bij de hand. En je draait hem ook nog eens heel gemakkelijk met de zon mee. Lees even verder waarom jij de originele Lamzac van Fatboy ook nodig hebt en hoe je die bemachtigt.

Wat is een Fatboy airlounger Lamzac?

De Lamzac van Fatboy is een opblaasbare langwerpige zitzak van twee meter waarmee je een comfortabele ligplek voor één of een zitbankje voor twee creëert. Hij is geschikt voor binnen en buiten. Of dat nou je eigen achtertuin is of een paradijselijk strand.

Opblazen een gedoe? Nee hoor!

Ja, we horen je denken: ik blaas op vakantie al genoeg luchtbedjes op. Goed nieuws: de Lamzac blaast zichzelf op. Het enige wat jij hoeft te doen is de zak een aantal keer door de lucht te zwaaien. Zo schep je als het ware de lucht in de zak. Draai hem goed dicht en plof neer.

Relaxen waar je maar wil

Doordat je de Lamzac gemakkelijk opblaast zonder dat je er iets bij nodig hebt, neem je hem overal gemakkelijk mee naartoe. Hij zit namelijk in een handig rugzakje en heeft weinig plek in je bagage nodig. Dat paradijselijke strand laat nog even op zich wachten, maar je kan natuurlijk wel alvast oefenen met lucht scheppen in de tuin bij vrienden of familie (op anderhalve meter afstand). Of je neemt hem mee tijdens je vakantie in Nederland. Zo ben je, zodra het weer kan, een pro en lig je binnen no time op dat poederwitte strand te genieten van de zon en de zee.

Enthousiast geworden?

Doe mee aan de ‘Vakantie is hier’ challenge en maak kans op zo’n jaloersmakend ligbed dat je altijd bij de hand hebt. Wil je daar niet op wachten of je kansen aanzienlijk vergroten? De Lamzac is ook te bestellen op de website van Fatboy. Daarnaast is hij ook nog eens in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat je altijd een match hebt met je favoriete bikini. Waar plof jij neer?

Lees meer over: Achter de schermen   TUI nieuws  
Gerelateerde verhalen