Check-in…

Na vakantie is praten óver vakantie misschien wel bijna net zo leuk. De komende weken kletsen we in onze podcast Check-in met Dee, Juvat, Marly van der Velden en Ferdi Pool over vakantie in de breedste zin van het woord… Want we weten allemaal dat juist vakantie zorgt voor spannende en smeuïge anekdotes.


Klik hier voor de Belgische podcast

Cliquez ici pour découvrir les podcasts belges


Zo neemt Juvat ons mee op zijn vele spannende reizen waar hij soms in pittige situaties terecht komt. Maar hij wordt niet heel snel bang. Zijn de vakanties van Dee heel erg veranderd nu ze sinds een half jaar moeder is? Uiteraard, maar het zal je ook verbazen hoe zij vroeger de bloemetjes buiten zette.

Ferdi Pool heeft natuurlijk een uitgesproken mening over de keuken in de plekken waar hij komt, maar we praten ook met hem hoe het is om als homoseksueel in sommige landen te komen. Marly, als drukke moeder van drie jonge kinderen, neemt ons mee in de wereld van kindvriendelijke vakanties en legt uit hoe je toch uitgerust terugkomt.


Beluister de podcasts


Your 40 Holiday Confessions

We hebben 40 prikkelende vragen over vakantie voor je samengesteld in een kaartspel in de breedste zin van het woord. Misschien tijdens een etentje, aan de rand van het zwembad of in de auto onderweg naar vakantie. Zo leer je elkaar nog beter kennen … Vanaf 10 juni ontvang je dit kaartspel bij een boeking in je TUI shop.

Lees meer over: Achter de schermen   TUI nieuws  
Gerelateerde verhalen