Podcasts om bij weg te dromen: luister naar de reisverhalen van Katja Schuurman, Pauline Wingelaar en meer

Regelmatig even wegdromen is hartstikke goed voor je. Wist je dat je er creatiever van wordt? En dat wegdromen, daar helpen we je graag een handje bij. Helemaal nu je eigen vakantieplannen misschien wel on hold staan. En wat is er dan fijner dan in gedachten mee op reis te gaan? Luister naar de spannendste reisverhalen van over de hele wereld, verteld door je favoriete influencers zoals Carmen Leenen, Pauline Wingelaar en Katja Schuurman. Van een bevalling in een Italiaanse supermarkt tot een spannende date in de jungle van Bali.

Alleen op reis met Katja Schuurman

Actrice en presentatrice Katja Schuurman vertelt hoe ze op haar 19e voor het eerst alleen op reis ging. Dat beviel haar zo goed, dat ze van het alleen reizen een hobby maakte. Van ziplinen in de jungle van Costa Rica of achtervolgd worden door haar vakantieliefde op een motor, tot een kort durende romance op het festival Africaburn. Van alles komt voorbij. Ook hoor je waarom je vooral géén friet mag eten op vakantie.

Luister hier de podcast van Katja op Spotify


Leestip: Waarom lezen (op vakantie) zo goed voor je is


Romantische avonturen met travel influencers Nikki, Larissa & Carmen

Travel influencers Nikki van de Sanden, Larissa Bruin en Carmen Leenen hebben in deze podcasts allemaal iets gemeen. Ze vertellen over hun spannendste reisverhalen met een romantisch tintje. Nikki vliegt voor haar date naar de Franse Alpen met een jongen die ze nog nooit heeft ontmoet. Larissa ontdekt de culinaire wereld in Lissabon met haar kersverse geliefde en je hoort of Carmen ooit nog is teruggekomen van haar avontuur met de Balinese ‘tarzan’.

Luister hier de podcast van Nikki, Larissa & Carmen op Spotify

Zwanger op vakantie met Pauline Wingelaar

Realityster Pauline Wingelaar vertelt hoe zij zwanger op vakantie naar Italië vertrok. Dit is de laatste vakantie met haar gezin van drie. Maar wanneer ze middenin de supermarkt enorme krampen in haar buik krijgt, lijkt deze vakantie toch een andere wending te krijgen. Zijn het weeën? Ze hebben nog niet eens een naam bedacht! In de podcast hoor je hoe dit afloopt.

Luister hier de podcast van Pauline op Spotify

We hopen natuurlijk dat je binnenkort zelf weer mooie vakantieherinneringen kunt maken, maar droom tot die tijd weg met deze podcasts.

Lees meer over: TUI nieuws   Zonvakanties  
Gerelateerde verhalen