Samen vooruit kijken: wanneer kunnen we weer op vakantie?

Wanneer kunnen we weer op vakantie?

We begrijpen dat het hectische tijden zijn en dat iedereen daar op zijn eigen manier mee omgaat. Dat je straks weer veilig op vakantie kunt, is voor ons het allerbelangrijkste. Daarom houden we alles in de gaten en brengen je meteen op de hoogte als de situatie verandert. Vakantie is een belangrijk moment in het jaar… dus laten we met z’n allen blijven dromen. Wist je trouwens dat dagdromen je creatiever maakt?

Vakantiedromen dicht bij huis

Een vakantie in het vooruitzicht hebben, is voor velen een heel prettig gevoel. Weten dat je gaat, ernaartoe leven en soms even lekker wegdromen bij de gedachte dat… Misschien doe je dat in deze tijden liever dicht bij huis. Want ook dat kan veilig en vertrouwd bij TUI. Dus wanneer je weer op vakantie kunt? Misschien wel sneller dank je denkt. Het zit niet altijd in de afstand maar wel wat een andere omgeving met je doet. Daarom bieden we vakanties aan in vele soorten, maten, smaken en bestemmingen ook dicht bij huis. Bekijk hier onze buitengewone vakantiehuizen en hotels in en rond Nederland.

Wanneer op vliegvakantie

Misschien vraag je je ook wel af wanneer we weer vakantievluchten kunnen maken. Het goede nieuws is: we mogen weer op vakantie. In ieder geval binnen Europa. En dat is fijn. Hoe dat eruit gaat zien en waar je naartoe kan lees je in het artikel: Waar (en hoe) kun je op vakantie deze zomer? Wij geven je duidelijkheid. Ga je liever nazomeren in september of oktober, bekijk dan de vakanties met vertrek in het najaar en de winter.

Versoepelde Omruilgarantie

Ook al wil je vooruit kijken, en weten wanneer je weer op vakantie kunt, plannen gaat minder goed… en dat is vervelend. De situatie verandert bijna elke dag en daarom stellen we ons zo flexibel mogelijk naar je op met onze versoepelde Omruilgarantie. Daarmee kun je je reis tot 7 dagen voor vertrek kosteloos omboeken als je je toch niet helemaal comfortabel voelt.

Denk rustig na…

Nogmaals, we vinden de situatie ontzettend vervelend en doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Want dat je straks weer zonder zorgen op vakantie kunt is voor ons het belangrijkste.

Gerelateerde verhalen