TUI introduceert COVID Care: zo ga je ontspannen op vakantie

Met TUI ga je met een gerust hart op vakantie. We doen er alles aan om je dat vertrouwde vakantiegevoel te geven. Zowel voor vertrek als op je bestemming. Daarom introduceren we onze COVID Care service.

COVID Care: ga ontspannen op vakantie

Vanzelfsprekend doen we er alles aan om je te beschermen tegen het coronavirus tijdens je vlucht en op bestemming. Van het professioneel reinigen van onze vliegtuigen tot het tien puntenplan in onze hotels. En ga je dit jaar met ons op pakketvakantie, dan krijg je er automatisch de COVID Care service bij.

Daarmee kan je rekenen op 24/7 telefonisch medische assistentie tijdens je vakantie. De COVID Care service dekt bovendien de kosten voor het afnemen van een COVID-test ter plaatse. Ook worden eventuele medische kosten, een langer verblijf of repatriëring gedekt. Lees hier wat onze COVID Care precies inhoudt.


Lees ook: Hoe is het nu aan boord? Kijk mee achter de schermen met onze crew


Omruilgarantie: pas je reis tot een week voor vertrek aan

Heb je een vakantie geboekt en verandert er iets in je eigen situatie of op de bestemming? Dan maak je zonder problemen gebruik van de omruilgarantie. Tot een week voor vertrek pas je op die manier je bestemming, datum en reisgezelschap aan.

Alle services voor vertrek en tijdens je vakantie

Bij TUI begrijpen we dat je in deze rare tijden soms twijfels hebt. Daarom lanceerden we eerder al de All Risk annuleringsverzekering. Met de extra COVID Care Service bieden we je de ruimste garantie op een ontspannen vakantie. Lees hier verder over al onze services voor vertrek en tijdens je vakantie.

 

Zie je het niet zitten om het vliegtuig in te stappen? Gelukkig zijn er ook nog heel veel mooie plekken in eigen land. Wij zetten de 5 mooiste plekken om bijzonder te overnachten in Nederland voor je op een rij. Onze tip voor een vakantie met kinderen: Slapen aan zee, ontdek de leukste plekken met kinderen aan het water.

Gerelateerde verhalen