Heb je iets te vieren? TUI Groups & Incentives denkt met je mee

Hoera! Er is altijd wel een reden voor een feestje, maar soms is er een reden om een extra groot feest te vieren. Wij als het team van TUI Groups & Incentives stellen voor je een onvergetelijke trip samen – van vliegreis tot programma en van overnachting tot feestavond. The sky is the limit!

Jubileum van het bedrijf

Een jubileum van een bedrijf vier je niet zomaar elk jaar. Het is een bijzondere mijlpaal waarvoor je iets speciaals zoekt. Hoe leuk is het dan ook om dit te vieren met een jubileumreis in het buitenland? Haal herinneringen op met collega’s en bevorder het teamgevoel. Van een huskysafari door de sneeuw in Finland tot een jeep safari op het zonovergoten Ibiza. Ook leuk: een van onze spannende teambuildingactiviteiten. Wat je wensen ook zijn, wij regelen alles tot in de puntjes voor je.

Target gehaald

Als je als bedrijf een target gehaald hebt, moet dit natuurlijk gevierd worden met het personeel. Zonder elkaar had je deze mijlpaal waarschijnlijk niet bereikt. Beloon het personeel dus met een groepsreis naar het buitenland. Het belonen van personeel zorgt voor meer loyaliteit, meer inzet en meer plezier op het werk. Samen een teambuildingactiviteit doen, fietsen door de stad of de lokale gerechten van het land proeven: bij TUI Groups & Incentives is alles mogelijk.

Kortom: om wat voor feestelijke gelegenheid het ook gaat, wij sparren graag samen met je over de mogelijkheden. Benieuwd naar alle opties en bestemmingen? Lees dan nog even verder of vraag ons inspiratiemagazine aan.

Lees meer over: Achter de schermen   TUI nieuws  
Gerelateerde verhalen