Baden in ultieme luxe: het kan op dit resort op Curaçao

Heb je voor de komende vakantie je zinnen gezet op Curaçao? Uitstekende keuze. Want niet alleen baad je op dit eiland in zon, zee en zwembad, maar ook in ultieme luxe. Tenminste, als je kiest voor Sandals Royal Curaçao. Van fitness tot foodtrucks en zelfs je eigen butler: het is hier allemaal. Ben je al aan het inpakken?

Geen zorgen

Als we het hebben over ultiem vakantiegenot, dan heb je het over een all-inclusiveconcept. Want hoe heerlijk is het om je geen enkel moment druk te maken over boodschappen of koken? Het enige waar jij over na hoeft te denken, is of je je dag begint met een warme wafel of vers fruit; in welk van de acht (!) à-la-carterestaurants van Sandals Royal Curaçao je vanavond aanschuift en in welk van de dertien bars je een cocktail bestelt. Betere keuzes zijn er niet.

Je eigen … auto

En als we zeggen: all-inclusive, dan bedoelen we ook all-inclusive. Altijd al een keer willen duiken of snorkelen in dat azuurblauwe water, dit is je kans. Maar een potje tennissen, fitnessen of het eiland verkennen op de fiets kan ook gewoon. De opties zijn eindeloos, net als het uitzicht vanuit de infinity pool. Of je eigen pool, want je kiest voor de Awa Seaside Butler bungalow heb je beschikking over je eigen zwembad, een butler én een MINI Cooper. Inderdaad, veel luxer kan het eigenlijk niet.


Lees ook: Dagtrip naar Klein Curaçao


Zwem er maar in

Zie je jezelf al helemaal zitten, in die kamer met uitzicht op zee, of de kamer waar zo vanuit het zwembad ongeveer naar binnen zwemt? Begrijpelijk – en het kan ook gewoon. Vanuit je Sunchi Luxury Beachfront zie je de zon eindeloos in de zee zakken en vanuit de Sunchi Swim-up Club Level Junior Suite duik je vanuit je bed zo het zwembad in. Dat is pas een manier om je dag te beginnen – ja, of te eindigen natuurlijk. En anders zoek je verkoeling op het strand, of in een van de vier zwembaden van het resort. De keuze is reuze.


Lees ook: 5x toprestaurants op Curaçao


Ultieme ontspanning

Kortom: ben je op zoek naar een onvergetelijke vakantie op Curaçao, dan heb je die bij deze gevonden. Want oh, bijna vergeten: Sandals Royal heeft dus ook wellnessfaciliteiten. Druk hoofd: uit, pure ontspanning: aan. Wij zeggen: gaan.

Je merkt het al: Curaçao heeft alles in huis voor een ontspannen vakantie. Je komt helemaal tot rust op de mooie stranden die Curaçao te bieden heeft. En dat zijn er nogal wat …

Lees meer over: Caribisch gebied   Curaçao   Hoteltips   Zonvakanties  
Gerelateerde verhalen