Waar (en hoe) kun je op vakantie deze zomer? Wij geven je duidelijkheid

Misschien is het wel de meest gestelde vraag van de afgelopen weken: waar gaan we op vakantie deze zomer? Want met dat fijne seizoen in aantocht, gaat het bij menig Nederlander kriebelen. We zijn tenslotte een reislustig volk. En als we heel eerlijk zijn, wie is er niet toe aan het rollen van de golven, terwijl je nog eens van je tropische cocktail nipt. Of de kinderen die je de hele dag kwijt bent aan het animatieteam. Om samen de dag af te sluiten met een Italiaanse pasta of Portugese sardinhas. We dromen er al maanden van. En beetje bij beetje gaan er steeds meer landen van het slot. Zoals het er nu naar uitziet, kunnen we je snel weer meenemen op vakantie. Natuurlijk wel met de nodige maatregelen. Waar kun je op vakantie deze zomer? Wij geven je duidelijkheid.

Wat is er anders?

Ook met de nodige maatregelen maak je dezelfde onvergetelijke vakantie mee, zoals je van ons gewend bent. We snappen dat je je afvraagt of het veilig is om op vakantie te gaan en wat er gaat veranderen. De video geeft je daar meer informatie over: bij het boeken en voor vertrek, maar ook tijdens je reis en verblijf.

Waar kun je op vakantie deze zomer?

Verheug je maar alvast op de Kroatische folklore, Italiaanse Limoncello en de adembenemende natuur van Tsjechië en Slovenië: onder andere in deze landen vier je deze zomer namelijk weer vakantie. Ook Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten staan te trappelen om je te ontvangen. Staat je favoriete vakantieland er nog niet bij? Bekijk dan de laatste informatie over de vakantiebestemmingen waar je met ons naartoe kan vliegen. Deze pagina houden we altijd up to date.

Waar ga je naartoe op vakantie in eigen land?

Zie je het nog niet helemaal zitten om in het vliegtuig in te stappen, geen probleem. Nederland heeft je namelijk ook veel moois te bieden. Waar je heen kan op vakantie in eigen land? Ontdek bijvoorbeeld de 5 mooiste plekken van Nederland, de leukste dierentuinen of de mooiste EuroParcs. Wil je liever nazomeren in september of oktober, ontdek dan hier je vakantiedromen voor het najaar.

Dus, waar ga jij op vakantie deze zomer? Wat je beslissing is ook is, we doen er alles aan zodat je veilig en zorgeloos vakantie viert deze zomer.

Ontspannen op vakantie

Met TUI ga je met een gerust hart op vakantie. Heb je al geboekt en verandert er voor vertrek iets in je eigen situatie of op bestemming? Dan maak je zonder problemen gebruik van de omruilgarantie.

Lees meer over: TUI nieuws   Vakantienieuws  
Gerelateerde verhalen