Waarom je ook op vakantie je hersenen wil trainen

Zalig, vakantie. Eindelijk tijd maken voor de dingen waar je het anders te druk voor hebt. Nippen van een cocktail aan de rand van het zwembad, een wandeling maken langs een oogverblindende kustlijn of heerlijk dineren… Vakantie, dat betekent zowel je geest als je lichaam weer opladen. Enter TUI BLUE.

Een work-out voor het brein

Een gezonde geest in een gezond lichaam: het zou de missie kunnen zijn van TUI BLUE. Met BLUEf!t zorgt ze ervoor dat we actief kunnen blijven op vakantie door in een waaier aan buitensporten te voorzien. Gezond lichaam? Check. Maar hoe zit dat dan met die gezonde geest? Welkom in de wereld van brain kinetics!

Training van het hele lichaam

We hoeven je niet uit te leggen hoe belangrijk je hersenen zijn. Niets werkt nog zonder, dus kunnen we er maar beter goed voor zorgen. Een training van het hele lichaam, met aandacht voor de stimulatie van de hersenactiviteit, dat is brain kinetics in een notendop. Beweging is de sleutel tot hersenontwikkeling, dus tijd om die benen en armen te strekken.

Brain kinetics

Brain kinetics van TUI BLUE creëert nieuwe verbindingen in onze hersenen en activeert onze zintuigen. Dit zorgt voor een betere ‘body-mind feeling’. En hoe beter we ons in ons vel voelen, hoe minder stress we ervaren en hoe veerkrachtiger we worden. Een work-out voor lichaam en geest? Een win-win als je het ons vraagt.

Fun

Maar hoe gaat die brain kinetics nu precies in z’n werk? De oefeningen zijn zo bedacht dat iedereen ze op zijn eigen manier uitvoert. Een van de activiteiten op het programma is jongleren terwijl je probeert je armen zo vaak mogelijk te kruisen. Dit is niet alleen grappig om te doen, het is ook hilarisch om bij anderen te zien.

Plezier gegarandeerd dus. En laat plezier maken nu net een belangrijke trigger zijn in de hersenontwikkeling. Een gezonde geest in een gezond lichaam op vakantie? Dubbel check.

Lees meer over: Achter de schermen   TUI nieuws  
Gerelateerde verhalen