Wat als je alle tijd van de wereld had: naar welk land ga je?

Wat als je alle tijd van de wereld had, naar welk land zou je dan gaan? Deze vraag stelden we jullie via Instagram en maakten een top 5 van de meest gegeven antwoorden.

Malediven

Hoor je ‘Malediven’ dan denk je aan een waar paradijs. De witte zandstranden, azuurblauwe oceaan en wuivende palmbomen bezorgen je het ultieme vakantiegevoel. Een plek op de bucketlist van de meeste van jullie. En natuurlijk dé plek voor de perfecte vakantiefoto.

Curaçao

Kristalhelder water en de parelwitte stranden zijn niet te missen op Curaçao. Hier kan je pas echt relaxen. En je tegoed doen aan het lekkere eten. De gekleurde handelshuizen in Willemstad is iets wat je ooit gezien wilt hebben. Daarom staat deze bestemming ook in jullie ‘places to go’. Bon bini!

Verenigde Staten

50 verschillende staten. Van de stranden in Florida tot de casino’s in Las Vegas. Of ga je liever shoppen in New York City, de ‘city that never sleeps’. Een stedentrip naar NYC staat ook bij velen van jullie op de bucketlist. Kun je niet kiezen? Maak dan een rondreis in de Verenigde Staten, een avontuur om met beide handen aan te pakken.

Thailand

Het ‘land van de Glimlach’, Thailand. Maak kennis met de sierlijke tempels, uitnodigende stranden, en de overheerlijke Thaise keuken. De Thai ontvangen je hoe dan ook met een brede glimlach. Zie je jezelf al door het groene bergen wandelen, of juist over de Thaise markten slenteren? Lees hier 6 tips voor het land van de glimlach.

Afrika

Hier word je weer een met de natuur. Tijdens een safari in Tanzania of Kenia spot je misschien wel de big 5. Dit is wat jullie met ons deelden. Of ga relaxen op Kaapverdië, lees hier 5 tips voor een ultiem ontspannen vakantie op Kaapverdië. Wil je van alles een beetje, kijk dan naar een rondreis in Afrika.

Lees meer over: Afrika   Azië   Caribisch gebied   Curaçao   Hotspots   Kaapverdië   Kenia   Malediven   New York   Rondreizen   Tanzania   Thailand   Verenigde Staten   Zuid-Amerika  
Gerelateerde verhalen