We hebben je gemist…

We begrijpen dat vakantie er nu anders uitziet dan dat je gewend bent. Het is niet meer vanzelfsprekend om bij een reisbureau binnen te lopen en een vakantie te boeken. Of op onze website een romantische stedentrip boeken. Landen zijn dicht, gaan weer open maar dan ook weer dicht. Kleurcodes bepalen op dit moment waar we wel en niet heen kunnen. Het zijn onzekere en rare tijden maar er gloort toch ook weer hoop aan de horizon.

Want we mogen weer op vakantie naar de Canarische Eilanden en Bonaire en daar zijn we heel blij mee. De wereld gaat weer een beetje open. Heerlijk om vooruit te kijken, plannen te maken en lekker weg te dromen. Reizen naar een land met een geel reisadvies is verantwoord en veilig met TUI. Let op de veiligheidsmaatregelen, pas op elkaar en bereid je vakantie goed voor met de TUI coronamaatregelen .

Tenerife

Het ‘Eiland van de Eeuwige Lente’ met de prachtige lava stranden, opvallende natuur en de slapende vulkaan Pico del Teide. De perfecte ingrediënten voor een heerlijke week.

Gran Canaria

In de Canarische zon, die hier het hele jaar uitbundig schijnt, ziet het leven er een stuk beter uit. Geen grijze wolken, plassen en dalende temperaturen zoals thuis.

Lanzarote

Het heerlijke klimaat, de mooie stranden en het vulkanische landschap kenmerken Lanzarote. Waar je ’s middags een siësta doet op het strand in de schaduw van een palmboom.

Fuerteventura

Met als bijnaam het ‘Caribbean van Europa’ maar de letterlijke vertaling is ‘sterke wind’. De perfecte plek voor windsurfers en kiters en voor de echte levensgenieter.

Bonaire

Dit eiland wordt beschouwd als één van de mooiste duikplekken ter wereld. Maar ook boven water is het hier adembenemend mooi… ’s Ochtends in alle vroegte even suppen voor de kust van het net ontwakende Bonaire… Er zijn ochtenden die anders beginnen, hoor!

Aruba

Niet voor niets wordt Aruba ‘One Happy Island’ genoemd want een gedachte van een vakantie hier tovert een grote glimlach op je gezicht. Met de tropische temperaturen en maagdelijk witte stranden…

We kunnen ons ook voorstellen dat je niet meteen vandaag al boekt maar dat je het eerst even wil aankijken. Misschien gaan er nog wel meer landen ‘open’. Hoe de toekomst eruit zal zien, weet niemand, maar wij zijn voorbereid. Veilig en met een vertrouwd gevoel op vakantie gaan, is voor ons het allerbelangrijkste. Want als jij er klaar voor bent om weer op vakantie te gaan, doen wij er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen.

Lees meer over: Achter de schermen   Aruba   Bonaire   Gran Canaria   Tenerife   TUI nieuws  
Gerelateerde verhalen