Deel je kleine vakantiegeluk en win een jaar lang gratis vakantie

Na corona hebben we het gevoel dat we nu alles uit onze vakantie moeten halen. Nog meer dan normaal. Een soort inhaalslag. Zes keer de Mont Ventoux op, in een kano heel Indonesië doorkruisen en elk Grieks eiland willen afvinken. Het moet groots en meeslepend onder het motto ‘veel is beter’.

Maar waar ligt je behoefte echt? Doe je het voor jezelf? Of voor het mooie plaatje op Instagram? Pols regelmatig bij jezelf waar je behoefte ligt en geef niet toe aan alle verleidingen. Probeer je kostbare tijd te steken in dingen waarvan je geniet en vergeet wat je eventueel zal missen. Daarvoor is vakantie te mooi en te kostbaar… Wees niet bang om verkeerde keuzes te maken. Want die maak je namelijk niet.

Een vakantie mag je gewoon niet missen. Nu niet en morgen niet. Daarom willen we laten zien hoe mooi, simpel en puur vakantie kan en mag zijn. Wat je ook doet op, voor, tijdens en na je vakantie… Het is goed. Het is heerlijk. Want het is jouw vakantie.

Hoe kan je winnen?

Wat is je kleine vakantiegeluk? Het zit vaak al in de kleine dingen… Maak vóór 19 augustus een kort filmpje (maximum 30 seconden) waarbij je laat zien van welke kleine vakantiemomenten je echt gelukkig wordt. Deel dit filmpje op Instagram met #livehappy en tag @tuinederland.

De meest inspirerende inzending mag een jaar lang (!) gratis met zijn/haar favoriete reisgezelschap op vakantie met TUI. Een enorme prijs om een jaar lang mooie #livehappy momenten te ervaren.


Lees hier de actievoorwaarden.


Wat kan klein vakantiegeluk bijvoorbeeld zijn?

Uitkijken naar een vakantie, verheugen op qualitytime met elkaar, je weer nog verliefder voelen, nieuwe ervaringen opdoen, meer in het nu leven, het uitgeruste gevoel vasthouden, herinneringen ophalen, de wijn uit Toscane opentrekken… Allemaal onbetaalbare geluksmomenten.

Vakantiegelukpanel

Samen met ons vakantiegelukpanel, bestaande uit Kirsten Schilder, Froukje de Both en Esma gaan we op zoek naar de meest inspirerende inzending. Hoe? Hoe? Elke week kiest een van onze panelleden de inzending van de week. Uit de 3 inzendingen kiezen we de meest inspirerende die een jaar lang op vakantie mag met zijn/haar favoriete gezelschap. De overige 2 inzendingen ontvangen een reischeque ter waarde van € 250,-.

Doe jij mee? We kunnen niet wachten om je kleine vakantiegeluk te bewonderen op onze socialemediakanalen.

Lees meer over: Achter de schermen   TUI nieuws  
Gerelateerde verhalen