Boek nu je zomervakantie!
  • Tot 100,- extra korting p.p.
  • Flexibele Omruilgarantie
  • Geld-Terug-Garantie

Een straatrace in Jeddah

In 2021 vind je geen uniekere race dan deze in Saudi-Arabië. Dit land staat vooral bekend om zijn woestijnen en als olie producent, maar wordt in 2021 toegevoegd aan de lange lijst van landen die een F1 race mogen organiseren. In de havenstand Jeddah (Djedda) zal een gedeeltelijk stratencircuit worden ontworpen door Hermann Tilke, ondermeer architect van het Yas Marina Circuit. In Saudi-Arabië kun je eindeloos combineren, kies voor een kort verblijf om alleen de F1 te beleven of verleng je verblijf en ontdek steden als Jeddah en Riyad.

Programma

Wanneer het volledige programma bekend is, zullen we dit hier publiceren.
Bij interesse in deze Grand Prix reis, stuur dan een e-mail naar sports@tui.nl en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Jeddah Street Circuit

Het circuit in de stad Jeddah is momenteel nog niet compleet, het wordt deels verreden op de bestaande straten van de stad. Het circuit zal ontworpen worden door Hermann Tilke, hij was oa verantwoordelijk voor het ontwerp van het Yas Marina Circuit. Na twee jaar zal de Formule 1 verhuizen naar de hoofdstad Riyad, hier zal een volledig nieuw F1 circuit worden aangelegd. 

Toegangskaarten

Wanneer er meer informatie is met betrekking tot toegangskaarten voor deze Grand Prix zullen we dit hier publiceren.

TUI Sports Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI aanmelden nieuwsbrief