Een onvergetelijke Grand Prix op het Shanghai International circuit

Reis jij met TUI mee naar China in 2020? Het seizoen is nog in volle gang maar we kijken graag vooruit, wil jij de race in op Shanghai International Circuit van dichtbij beleven, dan is dit jouw kans om erbij te zijn! De reis in 2019 was volledig uitverkocht en was een onvergetelijke ervaring voor de gasten die erbij waren. Vlieg met KLM rechtstreeks naar Shanghai en beleef de Chinese Grand Prix van dichtbij!

Hotel

Programma

Woensdag 15 april 2020

Jouw reis naar China staat op het punt om te beginnen, je brengt de nacht door in een schitterend nieuw vliegtuig van KLM.

Donderdag 16 april 2020

Na een nacht in het vliegtuig ontwaak je deze ochtend tijdens de landing naar Shanghai International Airport, het is tijd om wakker te worden. Na aankomst op de luchthaven word je door onze TUI gids opgehaald en naar het Jianguo Hotel gebracht in het centrum van Shanghai. Je kunt deze dag natuurlijk gebruiken om op eigen gelegenheid deze wereldstad te leren kennen. Je kunt ook, optioneel, de excursie boeken naar het Shanghai Museum, Nanjing Road en de Huangpu River Cruise. Deze excursie gebeurd onder begeleiding van een Engelstalige gids, een mooie kans om veel te leren over deze stad.

Vrijdag 17 april 2020

De dag begint vroeg met een goed ontbijt en om 09:00 uur staat de gids klaar om je mee te nemen naar het oude centrum van Shanghai en naar de Yuyuan Tuinen in het centrum van de stad. De entree kaarten zijn natuurlijk inclusief en na een halve dag word je weer terug naar het hotel gebracht waar je de rest van de dag op eigen gelegenheid doorbrengt. De excursie van vandaag is volledig inclusief in het arrangement!

Zaterdag 18 april 2020

Het is tijd een goed ontbijt, de spanning loopt op. Vandaag vertrekken we naar het circuit van Shanghai, een prachtig circuit en mooie plaatsen op de overdekte tribune. Vandaag ben je getuige van de laatste vrije training waarin de coureurs de auto's optimaal proberen af te stellen zodat ze later op de dag de hoogste plaats te kunnen halen in de kwalificatie. Behaald jouw favoriete coureur vandaag een goede startpositie?

Zondag 19 april 2020

Race dag! Nadat de spanning gisteren al gauw opliep tijdens de kwalificatie is het vandaag tijd voor de grote race, de Grand Prix van China. De race wordt dit jaar voor de 1001e keer gereden en was vorig jaar een groot spektakel. De organisatie weet er elk jaar weer iets speciaals van te maken. Na de race reizen we weer terug naar het hotel in Shanghai

Maandag 20 april 2020

Vandaag vertrekken we weer terug naar Amsterdam, de reis zit erop. De vlucht vertrekt omstreeks 12:15 uur vanaf Shanghai International Airport en landt om 18:00 uur in Amsterdam.

Vlucht tijden

Woensdag 15 april 2020
Amsterdam Schiphol Airport - Shanghai International Airport (KLM, 17:20u - 10:20u*)

Maandag 20 april 2020
Shanghai International Airport - Amsterdam Schiphol Airport (KLM, 12:15u - 18:00u)

Wil jij de Chinese Grand Prix van dichtbij beleven? Sfeer proeven in de wereldstad Shanghai, onderdeel zijn van een leuke groep Nederlanders en Max Verstappen van dichtbij zien vanaf de tribune in China? Meld je dan nu aan via sports@tui.nl en je wordt als eerste geïnformeerd over de reis naar China voor 2020!

Shanghai International Circuit

Het circuit van China is één van duurste Formule 1 circuits van de huidige kalender, het circuit bestaat uit totaal 16 bochten waarvan 9x naar rechts en 7x naar links. Kenmerkend voor het circuit is dat het de vorm heeft van het Chinese karakter “Shang”, wat weer de eerste lettergreep van Shanghai is. Het circuit is ontworpen door Hermann Tilke, een architect welke ook verantwoordelijk was voor het ontwerpen van het circuit van Baku en Abu Dhabi. Het Shanghai International Circuit wordt beschouwd als één van de meest opwindende circuit met een unieke combinatie van langzame, snelle en haarspeldbochten met lange en korte rechte stukken.

Statistieken

Circuit

Rondes                                      56
Lengte circuit                             5,451 km
Ronde record                             1:32.238 (Michael Schumacher, 2004)
Meeste zeges coureurs               Lewis Hamilton (6)
Meeste zeges teams                   Mercedes (6) 

Resultaten van de afgelopen drie jaar

Winnaar 2019                           Lewis Hamilton
Winnaar 2018                           Daniel Ricciardo
Winnaar 2017                           Lewis Hamilton          

TUI Sports reizen Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Meer informatie Shanghai International Circuit
Nieuwsbrief TUI Sports aanmelden nieuwsbrief