Een onvergetelijke Grand Prix op het Suzuka International circuit

Reis jij met TUI mee naar Japan in 2020? Het seizoen is nog in volle gang maar we kijken graag vooruit, wil jij de race in Suzuka van dichtbij beleven, dan is dit jouw kans om erbij te zijn! Met de Japanse motorleverancier is Red Bull Racing helemaal terug aan de top en het team kan rekenen op grote steun vanuit Japan, hoe mooi is het om daar bij te zijn! Vlieg met TUI rechtstreeks naar Japan, geniet van de Japanse cultuur en de prachtige omgevingen en reis op zaterdag en zondag mee naar het Suzuka Circuit, beleef het van dichtbij.

Wil jij de Japanse Grand Prix van dichtbij beleven? Sfeer proeven in de wereldstad Osaka, onderdeel zijn van een leuke groep Nederlanders en Max Verstappen van dichtbij zien vanaf de tribune in Japan? Meld je dan nu aan via sports@tui.nl en je wordt als eerste geïnformeerd over de reis naar Japan voor 2020!

Circuit Suzuka

Het Circuit Suzuka is geopend in 1961 en werd oorspronkelijk gebouwd als testcircuit voor motorleverancier Honda en is gelegen op ongeveer 50 kilometer afstand van Nagoya. Het Suzuka circuit is het enige circuit in de wereld dat een '8-vorm' heeft, halverwege het circuit loopt de baan over een ander deel van de baan heen. Afgezien daarvan staat het circuit vooral bekend om snelle bochtencombinaties en technische moeilijkheidsgraad en is geliefd bij een groot deel van de coureurs. Op het circuit in Japan is het wereldkampioenschap al meerdere malen beslist, met als hoogtepunten de beslissingen in de gevechten tussen Ayrton Senna en Alain Prost.

Statistieken

Circuit

Rondes                                      53
Lengte circuit                             5,807 km
Ronde record                             1:31.540 (Kimi Räikkönen, 2005)
Meeste zeges coureurs               Michael Schumacher (6)
Meeste zeges teams                   McLaren (8) 

Resultaten van de afgelopen drie jaar

Winnaar 2018                           Lewis Hamilton
Winnaar 2017                           Lewis Hamilton 
Winnaar 2016                           Nico Rosberg

TUI Sports reizen Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI Sports aanmelden nieuwsbrief