De eerste Grand Prix in Vietnam ooit!

Wil jij de eerste Grand Prix in Vietnam niet missen? Dan ben je bij TUI aan het juiste adres, vlieg mee met ons naar Hanoi en beleef deze Grand Prix van dichtbij. Tijdens de reis word je begeleid door Nederlandse reisleiding, deze verwelkomen je op Schiphol en begeleiden je tijdens de transfers en het verblijf in Hanoi. Het beloofd een spannende Grand Prix te worden op dit unieke deels straten circuit.

Hotel

Programma

Woensdag 1 april

Vandaag start je reis naar Hanoi, Vietnam. Het beloofd een spectaculaire reis te worden, de eerste Grand Prix ooit in dit Aziatische land. Op Schiphol Amsterdam Airport geef je relaxed je bagage af bij de check-in desk en begin je uitgerust aan de lange reis naar Vietnam. 

Donderdag 2 april

Na een lange vlucht is het tijd voor de overstap op Hong Kong, het is tijd om de benen te strekken. Jouw ruimbagage wordt automatisch over gebracht naar het laatste deel van de vlucht. Hier heb je dus geen omkijken naar, je kunt zelfs de luchthaven verlaten om een kort bezoek aan Hong Kong te brengen. Je zult hier je ogen uitkijken! Wees wel op tijd terug, want de vlucht naar eindbestemming Hanoi vertrekt al om 17:45u. De landing in Hanoi zal ingezet worden omstreeks 18:55, na aankomst op de luchthaven reizen we comfortabel naar het hotel in de stad waar je direct in kunt checken en kunt genieten van een heerlijke avond maaltijd. 

Vrijdag 3 april

De voorbereidingen voor de Grand Prix zijn al in volle vaart en natuurlijk trappen we vandaag af met de eerste en tweede vrije training. Op dit nieuwe circuit zal de sfeer fantastisch zijn, alles staat hier in het teken van de fanbeleving. Geniet van de omgeving en bekijk alles op het circuit. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de stad Hanoi verder te ontdekken.

Zaterdag 4 april

We starten de dag met een uitgebreid ontbijt in het hotel, vervolgens is het belangrijk om het programma van vandaag erbij te pakken. Om welke tijd starten welke races en hoe laat begint de kwalificatie! Dat wil je niet missen! Het circuit bevind zich op korte afstand van het hotel, je bent er dus snel!

Zondag 5 april

De dag van de waarheid, de eerste race aller tijden in Hanoi, Vietnam. En jij bent erbij! Het beloofd een spectaculaire dag te worden met hopelijk een even zo spectaculaire race. Lukt het Max Verstappen om direct de Vietnamese Grand Prix op zijn naam te schrijven, of wordt het toch één van zijn concurrenten. 

Maandag 6 april

Deze dag kun je volledig gebruiken om Hanoi verder te ontdekken. Na de mooie dag van gisteren is het vandaag tijd om uit te slapen en te genieten van een ontbijt. De stad Hanoi biedt je heel veel moois en wacht op je!

Dinsdag 7 april

De dag van de terugvlucht, uitchecken doen we vandaag pas omstreeks 16:00. Vandaag heb je dus genoeg tijd om te relaxen. De terugvlucht staat gepland om 19:55 en brengt je terug naar Amsterdam Schiphol Airport. We hopen dat je een fantastische reis gehad hebt!

Vlucht tijden

Woensdag 1 april 2020, Amsterdam Schiphol Airport - Luchthaven Noi Bai Hanoi (13:00 - 18:55*)
Dinsdag 7 april 2020, Luchthaven Noi Bai Hanoi- Amsterdam Schiphol Airport (19:55 - 06:40*)

Let op, op zo wel de heen- als terugreis wordt er een tussenlanding met overstap gemaakt op Hong Kong. De overstap tijd tijdens de heenreis bedraagt 11 uur. Tijdens de terugreis bedraagt de overstap tijd 1.25 uur.

Race tijden

Zondag 5 april 2020 - 14:10 (lokale tijd)

Hanoi Street Circuit

Het circuit van Hanoi word deels gereden door de straten van de Vietnamese hoofdstad. Het circuit telt 5,565 meter en is ontworpen door de Duitse architect Hermann Tilke. Deze architect was ook al verantwoordelijk voor het ontwerp van vele circuits zoals in China en Abu Dhabi. Delen van het nieuw aan te leggen circuit doen denken aan Monaco, Suzuka en de Nürburgring. Op het stuk tussen bocht 9 en 11 halen de coureurs hun topsnelheid tijdens een recht stuk van ongeveer 1.500 meter lang.

Toegangskaarten

Staanplaats (inclusief):
De standaard inbegrepen toegangskaarten geven je toegang tot alle staan-gebieden rondom het circuit in Hanoi. Op veel plaatsen is er goed zicht op het circuit en er zijn grote tv-schermen beschikbaar waar je de rest van de race op kunt volgen. Het is raadzaam om bijtijds op het circuit te zijn om een mooie plaats te kunnen bemachtigen.

Oranje Tribune, bocht 2, 3 en 4 (optioneel)
Er wordt in Vietnam een heuse Oranje tribune georganiseerd en jij kunt hier natuurlijk bij zijn. Er zijn niet heel veel toegangskaarten meer beschikbaar dus je moet er snel bij zijn! De Orange Army zal op de tribune in bocht 2, 3 en 4 zijn en geeft een perfect zicht op een mooie bocht en een groot tv-scherm zodat je ook de rest van de race goed kunt volgen. Wint Max Verstappen de eerste race ooit in Vietnam? Misschien ben jij erbij?

Statistieken

Circuit

Rondes                                      nnb
Lengte circuit                             5,565 km
Ronde record                             geen
Meeste zeges coureurs               geen
Meeste zeges teams                   geen          

TUI Sports reizen Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Meer informatie Hanoi Street Circuit
Nieuwsbrief TUI Sports aanmelden nieuwsbrief