BLACK FRIDAY t/m maandag tot 100,- extra korting | Boek nu!

Run & Fun in Valkenburg

Dit Run & Fun weekend organiseren wij i.s.m. Shimano Experience Center en is voor enthousiaste trailrunners van elk niveau. Verover de Limburgse heuvels en geniet van een sportief weekend in Valkenburg! Daal uitdagende trails af en bedwing een aantal technische beklimmingen alleen of samen met je vrienden. Kom na alle inspanningen tot rust in je hotel. Stap lekker onder de regendouche en relax of drink, nadat je hebt gegeten, nog een drankje. Zo eindigen je avontuurlijke dagen in het mooie Valkenburg.

Programma

Vrijdag

Op vrijdagmiddag kom je met eigen vervoer aan in het Black Label Hotel in Valkenburg. Na de check-in loop je naar het naastgelegen Shimano Experience Center waar de koffie met Limburgse vlaai voor je klaar staat. Voor de liefhebber staat er vervolgens een verkenningsloopje op het programma (ca. 6 km). Na terugkomst is er gelegenheid om te douchen en nemen we het programma door, waarna we dag afsluiten met een gezamenlijk diner in het hotel.

Zaterdag

Zaterdagmorgen start met een gezamenlijk ontbijt. Na het ontbijt volg je een workshop met betrekking tot de trailrun. De rest van de ochtend ben je zelf actief bezig. Er staat een uitdagende route op het programma waarbij 70-80% onverhard is. Tijdens deze trail zullen ook de Cauberg en andere klimmetjes op het programma staan. In de middag is er ruimte voor vrije tijd, bijvoorbeeld voor een bezoek aan het centrum van Valkenburg. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijk (pasta)diner in het Shimano Experience Center.

Zondag

Zondagochtend begint de dag met een gezamenlijk ontbijt. Na het ontbijt volg je een workshop/clinic met betrekking tot de volgende trailrun. Hierna kan je de opgedane informatie omzetten in de praktijk en volgt een gezamenlijke uitdagende route. Onderweg is er tijd voor een lunch. In de loop van de middag arriveren wij weer in het hotel voor een afsluitende borrel.

Loopafstanden tussen de 8-16 km. Deze afstanden kunnen worden aangepast o.b.v. het niveau van de groep. Programma en routes onder voorbehoud.

Shimano Experience Center

Het Experience Center, een locatie waar je ook in aanraking kunt komen met fietsen. Fanatieke fietsers hebben hier de unieke mogelijkheid om alle nieuwste Shimano producten en technologieën te ontdekken. Het is ook mogelijk om een racefiets/(e-)mountainbike te huren bij het Shimano Experience Center.

Black Label Hotel

Op de plek waar vroeger een brouwerij stond, staat nu het 4-sterren Black Label Hotel. Aan de rand van Valkenburg, ligt dit pareltje verscholen omringd door prachtige natuur. Industriële elementen en het moderne design met klasse komen elkaar hier tegemoet.

Begeleiding

Tijdens dit weekend kun je met al je prangende vragen bij onze deskundige reisbegeleiding terecht. Zij zijn het gehele weekend aanwezig (ook tijdens de activiteiten).

Workshops

De workshops worden door een lokale expert op het gebied van trailrun gegeven. Tijdens deze workshops krijg je tips over o.a. afdalen, looptechniek, voeding, kleding en schoeisel.

Inclusief:

  • Koffie met vlaai bij aankomst
  • 2 overnachtingen inclusief ontbijt
  • 2x lunch en 2x (pasta)diner
  • Borrel op zondagmiddag
  • Begeleiding (bij de activiteiten)
  • 2x Workshop/Clinic

Exclusief:

  • Diners zijn exclusief drankjes

Groepen

Wil je als groep vanaf 12 personen deelnemen aan dit weekend of op een alternatieve datum, neem dan contact met ons op via: sports@tui.nl

Het minimum aantal deelnemers voor dit weekend is 12 personen. Als er te weinig deelnemers zijn zullen wij je daarvan op de hoogte stellen. Voor meer informatie verwijzen we je naar de Algemene Reisvoorwaarden TUI Nederland.

TUI Sports Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI aanmelden nieuwsbrief