Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

LE CHAMPION SPORTREIZEN

Le Champion heeft in het verleden vele indrukwekkende reizen gekend. Voor 2020 staan er opnieuw mooie reizen op het programma die georganiseerd worden in samenwerking met TUI Sports.

Ben je nieuwsgierig hoe het komt dat mannen en vrouwen in Kenia zo ontzettend goed kunnen hardlopen? Ga dan mee op ontdekkingsreis naar Kenia en er ervaar het zelf.

Fietsers kunnen optimaal genieten van spraakmakende rondreizen in Spanje en Griekenland. Ontdek fietsend met ons het Spaanse eiland Mallorca en het Griekse schiereiland de Peloponnesos. Liever dichter bij huis blijven? Tijdens de Ronde van Nederland fietsen we in 8 dagen geheel verzorgd door ons eigen kikkerlandje.

Voor de fietsers en hardlopers staan er diverse reizen op het programma o.a. naar Kenia, Griekenland, Mallorca en Lissabon.

Over Le Champion

Met meer dan 60 fiets-, hardloop- en wandelevenementen brengt Le Champion jaarlijks ruim 200.000 mensen in beweging. Dankzij de inzet van 3.500 vrijwilligers en met bijna 20.000 leden is Le Champion een van de grotere sportorganisaties van Nederland. Iedereen kent wel enkele van onze evenementen, waaronder de strandrace Egmond-Pier-Egmond, de Dam tot Damloop, de Plus Wandel4daagse Alkmaar en de TCS Amsterdam Marathon. 

Missie

Zoveel mogelijk mensen – jong en oud – inspireren en faciliteren om te sporten en te bewegen, dat is de missie van Le Champion, om daarmee bij te dragen aan vitale mensen en een gezonde samenleving.

Organisatie

Le Champion bestaat uit een vereniging en een stichting. Die stichting is door de vereniging in het leven geroepen omdat een aantal evenementen steeds groter werd. Dat maakte het wenselijk om zaken professioneler te organiseren. Inmiddels is op het kantoor van Le Champion een team van ruim 35 enthousiaste en sportieve professionals aan de slag, om samen met 3.500 vrijwilligers de vele evenementen te organiseren. Wij worden geleid door één bestuur, dat een directie heeft aangesteld voor de dagelijkse leiding. Het bestuur wordt benoemd door onze ledenraad, die wordt gekozen door de leden van de vereniging.

TUI Sports
  • New York City Marathon
  • Maratona dles Dolomites
  • Grand Prix van Italië
  • De best gelegen hotels
  • Scherp geprijsd
  • Onvergetelijke ervaringen
Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI aanmelden nieuwsbrief