COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

De leukste evenementen en clinics

Programma

In de prachtige regio zijn vrijwel het hele jaar door unieke fietsevenementen, denk aan: de Amstel Gold Race, Limburgs Mooiste, Mergelheuvelland 2-Daagse en de Bokkebaggertocht. Deze tochten kun je nu ook beleven op een van de Shimano testfietsen. Ook worden met regelmaat clinics en/of fietstochten georganiseerd met ex-profs en/of BN-ers. 

Binnenkort meer info. 

PEARL iZUMi; a Shimano Company

Op dezelfde locatie is ook een uitgebreide sportwinkel aanwezig. Je vindt hier een, speciaal voor jou geselecteerd, aanbod aan kleding, schoenen & accessoires op het gebied van fietsen en de hengelsport. Onder andere de merken PEARL iZUMi, Shimano, SiS, Milremo en Pro Bikegear zijn hier aanwezig.

bikefitting.com; a Shimano Company

Een goede fietspositie zorgt ervoor dat je kan genieten van elke kilometer die je rijdt! bikefitting.com ontwikkelt apparatuur voor fietspositiemetingen die al bij veel fietsenwinkels wordt gebruikt. Gebruik deze unieke mogelijkheid om je fiets volledig op maat af te stellen. Plan jouw afspraak door een e-mail te sturen naar sports@tui.nl!

Workshop; a Shimano Initiative

Om ervoor te zorgen dat al het Shimano testmateriaal in uitstekende staat is is er een eigen werkplaats ingericht. Hier zijn de mechaniekers bezig om de kwaliteit te waarborgen! Uiteraard helpen zij je graag met al jouw technische vragen.

TUI Sports Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI aanmelden nieuwsbrief