Ervaar een geweldige dag voor jong en oud

De Fishing Experience in het Shimano Experience Center laat je kennismaken met de sportvisserij in Nederland. Wij nemen je mee in de wereld van de hengelsport en de verschillende disciplines die hieraan verbonden zijn. Ervaar waarom deze unieke sport aan populariteit blijft winnen bij zowel jong als oud. Het Shimano Experience Center stelt de nieuwste materialen voor de hengelsport ter beschikking. Neem de hengel ter hand en test je skills op de Shimano visvijver. Deze visvijver telt 26 stekken en vormt het thuis voor een groot aantal karpers, voorns en zeelten!

Fishing Experience

Nederland telt maar liefst twee miljoen sportvissers en dat is natuurlijk niet voor niks. De hengelsport draagt op verschillende vlakken bij aan het welzijn van de maatschappij. Zo is het actief bezig zijn in de buitenlucht voor niemand ongezond en zorgt het opkomende ‘Streetfishing’ voor de nodige kilometers in de benen. En dat gaat uiteraard allemaal hand in hand met de duurzame en respectvolle lessen over de manier waarop we met de natuur willen omgaan. Catch and release!

De Fishing Experience in het SHIMANO Experience Center laat je kennismaken met de sportvisserij in Nederland. In samenwerking met Sportvisserij Nederland nemen we je mee in de wereld van de hengelsport en de verschillende disciplines die hieraan verbonden zijn. Ervaar waarom deze unieke sport aan populariteit blijft winnen bij zowel jong als oud.     

Onze pro-staffers geven je een diepere blik in de wereld van het karpervissen, het roofvissen, witvissen of zeevissen. Ieder met een eigen passie en leerzame inzichten, klaar om jou te meer te vertellen over de specifieke technieken en technologieën binnen de verschillende visserijen. 

Met de Fishing Simulator kan er nog even geoefend worden voordat je echt aan het werk wordt gezet op onze SHIMANO-visvijver. Maar onderschat deze ‘training’ vooral niet, want jij kiest zelf of je het gevecht aangaat met een baars, snoekbaars, snoek of karper. Let op: Spierballen vereist!

Arrangementen

boek je meerdaagse of dagarrangement. je reserveert de hengel van je keuze voor een dag (datum geef je aan bij reserveren). Wil je meer dagen gebruik maken van de materialen, neem contact op via sports@tui.nl

TUI Sports reizen
  • Plezier voor jong en oud
  • Eigen Shimano visvijver
  • Karpers, voorns en zeelten
  • Verschillende arrangementen
  • Test verschillende materialen
Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI Sports aanmelden nieuwsbrief
Tot 150,- korting p.p. en niet aanbetalen
Snelle Boekers Voordelen
Bekijk alle deals