Plezier voor jong en oud

Hotels

Je hebt de keuze uit onderstaande accommodaties.

Programma

Nederland telt maar liefst twee miljoen sportvissers en dat is natuurlijk niet voor niks. De hengelsport draagt op verschillende vlakken bij aan het welzijn van de maatschappij. Zo is het actief bezig zijn in de buitenlucht voor niemand ongezond en zorgt het opkomende ‘Streetfishing’ voor de nodige kilometers in de benen. En dat gaat uiteraard allemaal hand in hand met de duurzame en respectvolle lessen over de manier waarop we met de natuur willen omgaan. Catch and release!

De Fishing Experience in het SHIMANO Experience Center laat je kennismaken met de sportvisserij in Nederland. In samenwerking met Sportvisserij Nederland nemen we je mee in de wereld van de hengelsport en de verschillende disciplines die hieraan verbonden zijn. Ervaar waarom deze unieke sport aan populariteit blijft winnen bij zowel jong als oud.     

Onze pro-staffers geven je een diepere blik in de wereld van het karpervissen, het roofvissen, witvissen of zeevissen. Ieder met een eigen passie en leerzame inzichten, klaar om jou te meer te vertellen over de specifieke technieken en technologieën binnen de verschillende visserijen. 

Met de Fishing Simulator kan er nog even geoefend worden voordat je echt aan het werk wordt gezet op onze SHIMANO-visvijver. Maar onderschat deze ‘training’ vooral niet, want jij kiest zelf of je het gevecht aangaat met een baars, snoekbaars, snoek of karper. Let op: Spierballen vereist!

SHIMANO-visvijver

Nadat je de nodige ervaring hebt opgedaan binnen het Experience Center ben je klaar om de hengel ter hand te nemen en je skills te gaan testen op onze SHIMANO-visvijver. Deze splinternieuwe plas telt 26 stekken en vormt het thuis voor een groot aantal karpers, voorns en zeelten! Uiteraard laten we je niet helemaal aan je lot over en word je goed op weg geholpen door de vijverbeheerder ter plaatse. Let’s go fishing!

Je reserveert de hengel van je keuze voor een dag (de dag van je keuze geef je aan tijdens het maken van de reservering). Wil je meerdere dagen gebruik maken van het materiaal, neem contact met ons op via sports@tui.nl

 

Verschillende hengels

Commercial Feeder

 • Forcemaster 10ft 

De Shimano Forcemaster Commercial feederhengel heeft een krachtige XT40 carbon blank met een parabolische actie. Voorzien van sterke duurzame Hardlite geleideogen. Het is een zeer betaalbare hengel voor de hedendaagse visserij op karper en grote brasem.

 • Aernos 911 ft 

De actie van de Aernos Multi Commercial Feeder is optimaal voor het zetten van de haak en het bevechten van de vis, zelfs wanneer er zeer licht visgerei wordt gebruikt. De blanks lenen zich uitstekend voor het werpen en hebben goede dril kwaliteiten.

 • Beastmaster 10ft 

De Shimano Beastmaster  feederhengel is speciaal gemaakt voor het vissen op commerciële wateren, deze hengel heeft een biofibre blank gemaakt met HPC60 en extra sterke Fuji geleideogen voor meer kracht.

 • Speedmaster 10ft Feeder

De Speedmaster Ax Commercial is speciaal ontwikkeld voor het commercial vissen op karper. De parabolische actie bouw vloeiend op, waardoor de dunne HPC100 blank perfect de ontsnappingspogingen van een karper pareert, en dus lossers voorkomen worden.

Commercial Float

 • Forcemaster 11ft Float

De Forcemaster AX Commercial Float van Shimano is een gevoelige hengel die perfect is voor het drijvend vissen met licht aas. Met het werpgewicht van 20 gram kan perfect een pellet waggler worden met de grootste precisie worden geworpen.

 • Aernos 11ft Float

De actie van de Aernos Multi Commercial Feeder is optimaal voor het zetten van de haak en het bevechten van de vis, zelfs wanneer er zeer licht visgerei wordt gebruikt. De blanks lenen zich uitstekend voor het werpen en hebben goede dril kwaliteiten.

 • Beastmaster 11ft Float

De Shimano Beastmaster CX Commercial Float matchhengel is speciaal gemaakt voor het vissen op commerciële wateren, deze hengel heeft een biofibre blank gemaakt met HPC60 en extra sterke Fuji geleideogen voor meer kracht.

 • Speedmaster 11ft Float

De Shimano Speedmaster AX Commercial Picker is voorzien van een zeer goede blank met goede beetregistratie. Op de blank zijn Fuji geleideogen geplaatst, deze ogen zijn extra sterk en duurzaam. Afgewerkt met een topkwaliteit kurken handdeel met EVA grip.

Vaste hengel

 • Beastmaster margin 8,5 plus ext

Deze Beastmaster Margin is speciaal ontworpen voor het vissen op korte afstand. Geschikt voor de zwaarste maten elastiek. De Beastmaster is de juiste keuze voor sterke vissen! Let op: Deze hengel met een holle top wordt geleverd zonder afsluitdop.

 • Scimitar 9,5m

Shimano Scimitar vaste stok, Zeer sterke hengel met prachtige balans, in te zetten voor zowel het kanaalvissen op voorn en brasem als op Karper en F1 op Commercials/Carpa drome.verkrijgbaar in 11.5 mtr en 9.5 mtr.

 • Perfection 11,5m

Strakke wedstrijdhengel met geweldige balans voor zowel de kanaal- als de commercial/vijvervisser.

TUI Sports reizen Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI Sports aanmelden nieuwsbrief