Run, Bike & Fun in Valkenburg

Dit Run, Bike & Fun weekend is voor enthousiaste fietsers én hardlopers van elk niveau. Kies voor een bike- of runningpakket (combinatie mogelijk) en verover de Limburgse heuvels en geniet van een sportief weekend in Valkenburg! Daal uitdagende trails af en bedwing een aantal technische beklimmingen alleen of samen met je vrienden. Kom na alle inspanningen tot rust in het Black Label Hotel. Stap lekker onder de regendouche en relax of drink, nadat je hebt gegeten, nog een drankje. Zo eindigen je avontuurlijke dagen in het mooie Valkenburg.

Hotel

Programma

Vrijdag 13 november 2020

Op vrijdagmiddag kom je met eigen vervoer aan in het Black Label Hotel in Valkenburg. Na de check-in loop je naar het naastgelegen Shimano Experience Center waar de koffie met Limburgse vlaai voor je klaar staat. Vervolgens worden de verschillende programma's doorgenomen. Indien je naast het 'bike-pakket' ook een racefiets huurt wordt deze hier meteen voor je op maat gezet. Aansluitend volgt een gezamenlijk diner in het Black Label Hotel.

Zaterdag 14 november 2020

Zaterdagmorgen start met een gezamenlijk ontbijt. Na het ontbijt volg je afhankelijk van je keuze een workshop met betrekking tot de fietstocht óf de (trail)run. De rest van de ochtend ben je actief bezig. Voor de hardlopers staat er een uitdagende route op het programma, waarbij 80% onverhard is. De fietsers zullen na een korte lunchpauze aan het tweede gedeelte van hun rit beginnen. Tijdens de tocht zullen ook de Cauberg en andere bekende klimmetjes uit de Amstel Gold Race op het programma staan. In de middag is er ruimte voor vrije tijd, bijvoorbeeld voor een bezoek aan het centrum van Valkenburg. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke (pasta)diner in het Shimano Experience Center.

Zondag 15 november 2020

Zondagochtend begint de dag weer met een gezamenlijk ontbijt. Na het ontbijt volg je afhankelijk van je keuze een workshop met betrekking tot de fietstocht óf de (trail)run. Hierna kan je de opgedane informatie omzetten in de praktijk en volgt een gezamenlijke uitdagende fietstocht of (trail)run. Onderweg is er tijd voor een lunch. In de loop van de middag arriveren wij weer in het hotel voor een afsluitende borrel.

Het programma voor de fietsers is in principe met de racefiets, bij slechte weersomstadigheden worden de activitieten aangepast naar de mountainbike (huren mogelijk). Fietsafstanden zijn tussen de 50-100 km en de loopafstanden tussen de 8-16 km. Deze afstanden kunnen worden aangepast o.b.v. het niveau van de groep. Programma en routes onder voorbehoud.

Black Label Hotel

Op de plek waar vroeger een brouwerij stond, staat nu het 4-sterren Black Label Hotel. Aan de rand van Valkenburg, ligt dit pareltje verscholen omringd door prachtige natuur. Industriële elementen en het moderne design met klasse komen elkaar hier tegemoet.

Shimano Experience Center

Het Experience Center, een locatie waar iedereen in aanraking komt met fietsen. Als je een fanatieke fietser bent, heb je hier de unieke mogelijkheid om alle nieuwste Shimano producten en technologieën te ontdekken.

Begeleiding

Tijdens dit weekend kun je met al je prangende vragen bij onze deskundige reisleiding terecht. Zij zijn het gehele weekend aanwezig.

Fietshuur

Het is mogelijk om vooraf een high-end racefiets te huren bij het Shimano Experience Center. Dit kun je in je boeking aangeven (kosten 25 euro per dag). Bij slechte weersomstadigheden worden de activitieten aangepast naar de mountainbike. Het huren van een mountainbike is ook mogelijk.

Workshop

Fietsers: tijdens een workshop krijg je tips over onder andere; sturen, schakelen, obstakels, downhill, techniek/materialen, voeding, kleding en schoeisel.

Hardlopers: tijdens een workshop krijg je tips onder andere; afdalen, (loop)techniek, voeding, kleding en schoeisel.

Inclusief:

  • Koffie met vlaai bij aankomst
  • 2 overnachtingen inclusief ontbijt
  • 2x lunch en 2x (pasta)diner
  • Borrel op zondagmiddag
  • Workshops
  • Begeleiding

Exclusief:

  • Fietshuur (optioneel)
  • Diners zijn exclusief drankjes

Groepen

Wil je als groep (minimaal 15 personen) deelnemen aan dit weekend of op een alternatieve datum, neem dan contact met ons op via: sports@tui.nl

Het minimum aantal deelnemers voor dit weekend is 12 personen. Als er per pakket te weinig deelnemers zijn zullen wij je daarvan op de hoogte stellen. Voor meer informatie verwijzen we je naar de Algemene Reisvoorwaarden TUI Nederland.

TUI Sports Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI aanmelden nieuwsbrief