COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

Shimano Experience Center 

Programma

 

Dagarrangement boeken?

Wil je een dagarrangement in het Shimano Experience boeken? Dit kan via:

Dagarrangementen | Shimano Experience Center

Racefiets

Dagarrangement

Ontdek uitdagende fietsroutes in Limburg met je vrienden, familie of alleen. Kom naar het Shimano Experience Center en ontdek hoe het is om met professioneel materiaal te fietsen. Geniet van het Limburgse landschap en bedwing de historische beklimmingen van Limburg. In het Shimano Experience Center kies je de racefiets van jouw dromen. Op deze racefiets zit natuurlijk het nieuwste materiaal van Shimano. Al dat fietsen kost natuurlijk energie en wij kunnen ervoor zorgen dat dit op peil wordt gehouden door een culinaire lunch in het Limburgse landschap. 

Mountainbike

Dagarrangement

Daal de ruigste trails af en bedwing de meest technische beklimmingen alleen of samen met je vrienden. Ervaar de vrijheid die de mountainbike biedt in de Limburgse bossen. Bij het Shimano Experience Center haal je the mountainbike of your dreams. Deze is voorzien van het nieuwste Shimano materiaal dat jij goed mag uittesten tijdens de tocht. Halverwege kan het energiepeil weer opgeladen worden door middel van een culinaire lunch. Alle ingredieënten voor een actieve middag zijn aanwezig, voor zowel de professionele als de beginnende mountainbiker.

E-Bike

Dagarrangement

Limburg staat bekend om zijn heuvels, vergezichten en culinaire hoogstandjes. Ontdek met de e-bikes van het Shimano Experience Center dit prachtige gebied met zijn pittoreske fietspaden. De natuurlijke trapondersteuning maakt het mogelijk dat elke Limburgse heuvel met een glimlach overwonnen kan worden. Onderweg kunt u genieten van een lunch met een subliem uitzicht over de Limburgse heuvels. De hostess van het Shimano Experience Center verzorgen uitleg over het gebruik van de e-bikes en helpen u op weg. De uitstekende actieradius van de e-bikes zorgen ervoor dat de e-bikes ruimschoots uitgeprobeerd kunnen worden.

Hengelsport

Dagarrangement

De Fishing Experience in het Shimano Experience Center laat je kennismaken met de sportvisserij in Nederland. Wij nemen je mee in de wereld van de hengelsport en de verschillende disciplines die hieraan verbonden zijn. Ervaar waarom deze unieke sport aan populariteit blijft winnen bij zowel jong als oud. Het Shimano Experience Center stelt de nieuwste materialen voor de hengelsport ter beschikking. Neem de hengel ter hand en test je skills op de Shimano visvijver. Deze visvijver telt 26 stekken en vormt het thuis voor een groot aantal karpers, voorns en zeelten!

TUI Sports Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI aanmelden nieuwsbrief