Hallo Aruba! Bekijk ons aanbod

Ronde van Vlaanderen Cyclo

Hotel

Programma

Één dag eerder dan de profrenners aan de start van de Ronde van Vlaanderen staan, heb jij de kans om dit monument van de wielersport zelf te rijden. Afzien op de venijnige hellingen van de Patersberg, zwoegen op De Oude Kwaremont. En tegelijkertijd met volle teugen genieten van die ongeëvenaarde ambiance tijdens Vlaanderens Mooiste. 

Vrijdag 2 april 2021

Op vrijdag haal je je startnummer tussen 14.00 uur en 19.00 uur in Oudenaarde. Deelnemers aan de tocht van 200km kunnen hun startbewijs ook op zaterdag vanaf 07.00 uur ophalen bij de startlocatie in Antwerpen.

Zaterdag 3 april 2021

Deelnemers 229km 

7.00 - 8.00 uur: officieuze start, Gedempte Zuiderdokken, Vlaamsekaai, 2000 Antwerpen (tevens parking, inleverpunt voor transport van kleine bagage naar finishlocatie in Oudenaarde en afhalen startpakket).
Meteen aansluitend is de officiële start aan de Grote Markt in Antwerpen.

Deelnemers 174km

7.00 - 8.00 uur: start bij de Qubus, Lindestraat in Oudenaarde. Vanuit Antwerpen vertrek je in de ochtend met je auto naar de start in Oudenaarde waar voor de deelnemers parkeergelegenheid voorzien is.

Deelnemers 139km

7.00 - 9.00 uur: start bij de Qubus, Lindestraat in Oudenaarde. Vanuit Antwerpen vertrek je in de ochtend met je auto naar de start in Oudenaarde waar voor de deelnemers parkeergelegenheid voorzien is.

Deelnemers 74km

7.00-10.00 uur: start bij de Qubus, Lindestraat in Oudenaarde. Vanuit Antwerpen vertrek je in de ochtend met je auto naar de start in Oudenaarde waar voor de deelnemers parkeergelegenheid voorzien is.

Finishplaats

Alle afstanden:Qubus, Lindestraat in Oudenaarde. Hier ademt de sfeer van “de Ronde”, ofwel dé klassieker onder de wielertoeristentochten.

Zondag 4 april 2021

Wie Team Jumbo-Visma wel eens in levenden lijve wil zien, boekt een hospitality arrangement en volgt van dichtbij de voorbereidingen van het team op dé Ronde. Op zondag neemt een ex-profrenner je mee om de koers van dichtbij en van binnenuit mee te maken. Voor meer informatie: sports@tui.nl

Hotels

Hotel Van der Valk Nazareth

Kies je voor Hotel Van der Valk Nazareth dan weet je zeker dat je uitgerust aan jouw Ronde van Vlaanderen begint. Je rijdt je in de ochtend, na een heerlijk ontbijt, in 20 minuutjes naar de Qubus in Oudenaarde, waar de start is. Er is voldoende parkeergelegenheid en na afloop ben je zo weer bij je auto en terug in je hotel. Kies je voor de langste afstand, boek dan de shuttle vanaf Oudenaarde naar de start in Antwerpen.

Leonardo Hotel Antwerpen

Het Leonardo Hotel Antwerpen is gelegen in het stadscentrum tegenover de dierentuin en het treinstation Antwerpen-Centraal. Kies je voor de langste afstand, dan is dit je ideale hotel. Kies je voor de kortere afstanden dan rijd je 's ochtends met de auto naar Oudenaarde en kom je na afloop terug in Antwerpen om van de gezellige stad te genieten óf kies je voor Hotel Nazareth.

Afstanden

Je kiest zelf je favoriete afstand. Tijdens de Ronde van Vlaanderen Cyclo zijn er namelijk vier afstanden. De  langste tocht (229km) vertrekt vanuit Antwerpen. Net zoals de profrenners een dag later. De drie kortere afstanden van 74km, 114km of 174km vertrekken vanuit Oudenaarde.

Shuttle service

Kies je voor de 229km, dan start je in Antwerpen en finish je in Oudenaarde. De organisatie van deze Cyclo heeft een shuttlebus klaarstaan om jou en je fiets na afloop terug te brengen naar je hotel in Antwerpen. Deze shuttle service is optioneel bij te boeken.

TUI Sports Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI aanmelden nieuwsbrief