NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Het achterland van de Costa Blanca is een prachtig fietsgebied.

Het is niet voor niets dat de Vuelta a Espana jaarlijks deze regio aan doet. Ook trekken diverse profteams in het voorjaar naar deze regio, maar met de vele zonuren is fietsen aan de Costa Blanca het hele jaar door populair. In het fietshotel dat TUI Sports voor je heeft uitgekozen, is aan alles gedacht. Zodat jij alleen nog maar hoeft te fietsen.

Hotel

Hotel Cap Negret

Cap Negret ligt vlakbij het sfeervolle kustplaatsje Altea. Vanuit het hotel tref je een divers terrein voor je fietsritten. Vanaf de kustweg rijd je in een mum van tijd naar de autoluwe weggetjes die verder het binnenland in gaan naar de bekende klimmetjes als de Alto de Aitana of de Coll de Rates. De kamers in hotel Cap Negret zijn licht, hebben tegelvloeren en een eigen badkamer. Elke kamer is uitgerust met een kluisje en een koelkast. Maar bovenal heeft het hotel een veilige afgesloten fietsenstalling, gereedschap voor kleine reparaties, een ruimte om de fietsen schoon te maken, sport massages en en aangepaste maaltijden. Kortom hét ideale fietshotel aan de Costa Blanca.

Huurfietsen

TUI Sports werkt samen met TopBikes Rental voor het beste aanbod aan huurfietsen. Het fietscenter van Topbikes Rental bevindt zich net naast het hotel dus gemakkelijker kunnen we het niet voor je maken. Je hebt de keuze uit verschillende types en modellen. De fiets boek je bij in de 2de stap van het boekingsproces. Zit de fiets van je voorkeur er niet bij neem dan contact met ons op via sports@tui.nl 

TUI Sports Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI aanmelden nieuwsbrief