Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Een prachtige kustweg vóór je en de ruige zeewind in de flank.

De Costa Brava is een ideaal trainingsgebied voor profrenners en amateurs. Niet voor niets trekken zo veel profrenners naar deze regio om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. In het fietshotel dat TUI Sports voor je heeft uitgekozen, is aan alles gedacht. Zodat jij alleen nog maar hoeft te feitsen. En aan het einde van de dag je spieren kunt ontspannen in de jacuzzi.

Hotel

Hola, Van der Valk Hotel Barcarola!

Op één van de mooiste plekjes aan de Costa Brava, in het plaatsje S'Agaro ligt het Van der Valk Hotel Barcarola. De romantische baai Sant Pol ligt op nog geen 50 meter. Een prachtige omgeving om te trainen dus.
Je verblijft hier op basis van logies/ontbijt, halfpension of volpension en er is aan alles gedacht. De koolhydraten vul je na je fietstochten weer aan in het restaurant of in de bar, op het mooie terras kun je genieten van een lekker drankje. In het hotel is een kleine fitness, waar je gratis gebruik van kunt maken. En misschien wel het allerbelangrijkste; het hotel heeft een afsluitbare fietsenstalling waar je je fiets met een gerust hart achter kan laten.

TUI Sports Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI aanmelden nieuwsbrief