Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Kilometers maken in een heerlijk klimaat

Mallorca is al jaren dé topbestemming voor fietsers, met name in het voorjaar. Op slechts twee uur vliegen vind je afwisselende routes, de beste fietshotels én een heerlijk klimaat. Wat wil je als fietsliefhebber nog meer?

Hotels

Je hebt de keuze uit onderstaande accommodaties.

Hotel Paradiso Garden

Hotel Paradiso Garden beschikt over goede faciliteiten voor fietsers, zoals een garage, fietsverhuur en een reparatiewerkplaats. Tevens heeft het hotel meerdere wellness faciliteiten, zodat je na het sporten lekker kunt ontspannen. Dit is ook mogelijk met een uitstapje naar het strand, deze vind je namelijk bij het hotel om de hoek!

Hotel Fontanellas Playa

Verblijf in het prachtige hotel Fontanellas Playa voor een unieke fietservaring. Met een beveiligde fietskelder, een fitness en welness ruimte is dit hotel ideaal om na het fietsen even bij te relaxen in het hotel. Het hotel is tevens op steenworp afstand van het strand en ligt nabij vele eetgelegenheden.

Hotel Alcudia Garden

Alcudia Garden op Mallorca is een gezellig complex gelegen op een mooie locatie op 100 meter van het strand van Alcudia en dichtbij de sfeervolle haven. In de buurt vind je allerlei bars, supermarkten en restaurants. Je kunt eten waar je trek in hebt in het buffetrestaurant van Alcudia Garden. Daarnaast is er een à la carte restaurant aanwezig. Je verblijft op basis van halfpension.

TUI Sports Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI aanmelden nieuwsbrief