Kilometers maken in een heerlijk klimaat

Mallorca is al jaren dé topbestemming voor fietsers, met name in het voorjaar. Op slechts twee uur vliegen vind je afwisselende routes, de beste fietshotels én een heerlijk klimaat. Wat wil je als fietsliefhebber nog meer?

Hotels

Je hebt de keuze uit onderstaande accommodaties.

Hotel Paradiso Garden

Hotel Paradiso Garden beschikt over goede faciliteiten voor fietsers, zoals een garage, fietsverhuur en een reparatiewerkplaats. Tevens heeft het hotel meerdere wellness faciliteiten, zodat je na het sporten lekker kunt ontspannen. Dit is ook mogelijk met een uitstapje naar het strand, deze vind je namelijk bij het hotel om de hoek!

Hotel Fontanellas Playa

Verblijf in het prachtige hotel Fontanellas Playa voor een unieke fietservaring. Met een beveiligde fietskelder, een fitness en welness ruimte is dit hotel ideaal om na het fietsen even bij te relaxen in het hotel. Het hotel is tevens op steenworp afstand van het strand en ligt nabij vele eetgelegenheden.

Hotel Alcudia Garden

Alcudia Garden op Mallorca is een gezellig complex gelegen op een mooie locatie op 100 meter van het strand van Alcudia en dichtbij de sfeervolle haven. In de buurt vind je allerlei bars, supermarkten en restaurants. Je kunt eten waar je trek in hebt in het buffetrestaurant van Alcudia Garden. Daarnaast is er een à la carte restaurant aanwezig. Je verblijft op basis van halfpension.

Hotel Playa

Op steenworp afstand van het strand begint je tocht langs de mooie boulevard van Ca'n Pastilla om vervolgens uit te komen bij de diverse routes die Mallorca te bieden heeft. Het hotel beschikt onder andere over een goed beveiligde fietsgarage met wasfaciliteiten voor je fiets. Na je fietstocht ontspan je lekker in de jacuzzi of geniet je van een drankje op het mooie terras.

Hotel Fénix

Eveneens aan de rand van El Arenal gelegen 3-sterren hotel met fantastische fietsfaciliteiten. Een volledig nieuwgebouwde fietskelder met wasplaats voor de fiets en wasmachine voor de fietskleding. In dit hotel verblijf je op basis van logies. Voor groepen is het mogelijk om op basis van halfpension te verblijven. 

TUI Sports Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI aanmelden nieuwsbrief