De Stelvio met de bekende haarspeldbochten

Rijd de Italiaanse bergen op! Passo dello Stelvio, Passo del Mortirolo en Passo di Gavia liggen in het vooruitschiet. Tijdens deze wielervakantie haal je je hart op met indrukwekkende haarspeldbochten en stijgingspercentages van meer dan 10% met spectaculaire uitzichten. Daag jezelf uit! Liever iets rustiger? Vanuit je hotel in Bormio lonken ook routes met meer geleidelijke stijgingspercentages.

Hotel

Geniet volop van Italië. Met een perfecte startlocatie voor schitterende fietsroutes. Hotel Nevada is onze topper: een bike friendly sporthotel in Bormio.

Routes & begeleiding

Met TUI Sports ontdek je de schoonheid van Italië. Met of zonder professionele begeleiding. Wil je alleen of met je eigen fietsmaatjes eropuit trekken, dan geven we je de mooiste routes mee voor op je navigatie. Ben je met een groep en wil je gebruik maken van de professionele TUI Sports begeleiding, laat ons het weten via sports@tui.nl. We zorgen dat je door onze begeleiders meegenomen wordt op de mooiste en meest afwisselende routes.

Fiets

Bij TUI Sports begrijpen we hoe zuinig je bent op je fiets. Het hotel beschikt dan ook over een fietsenstalling waar je fiets veilig staat. Ook kun je daar je fiets onderhouden en klaar maken voor de volgende dag.

TUI Sports wieleroutfit

Een uniek TUI Sports wielershirt is in de reissom inbegrepen. Een bijpassende wielerbroek kun je bijbestellen. De basis van het wielershirt is een kwalitatieve vocht- en temperatuur regulerende polyester, gecombineerd met andere functionele materialen die het draagcomfort verbeteren: aero lycra mouwen, mesh lycra en siliconen grip in de mouw en taille. Het resultaat is een zeer hoogwaardig wielershirt, wat voldoet aan de meest moderne sportieve norm. Het shirt heeft 3 achterzakken en siliconen gripper aan de uiteinden van de mouwen en de onderkant. De wielerbroek heeft bretels, een comfortabele zeem en Lycra band met siliconen spots onderaan de broekspijp.

TUI Sports Bel TUI Sports op 088 - 088 58 58
Nieuwsbrief TUI Sports aanmelden nieuwsbrief