Lissabon, de witte stad!

Je verdwaalt al snel in de kleine kleurrijke straatjes en steegjes. Je wordt verliefd op de Portugese keuken en al zittend in het zonnetje voel je je als een kind zo vrij. Neem de klassieke tram 28 en je gaat als een rollercoaster door smalle bochten en steile hellingen door alle historische buurten. De stad bestaat uit een aantal kernen, die elk een eigen karakter hebben. Wandel een van de zeven heuvels op en trakteer jezelf op een adembenemend uitzicht. Tip, doe dit of vroeg in de ochtend of later op de middag in verband met het heerlijke klimaat van Lissabon.  

  • Stad van de Maand korting 50,- pp
  • Gratis parkeren Quick Parking i.c.m. KLM
  • Incl. Hop-on Hop-off Tour twv 22,- pp*
  • With Locals Kickstart Tour twv 15,- pp**

Stad van de Maand: Lissabon

Quick Parking i.c.m. KLM

* De Hop-on Hop-off is eigenlijk altijd een goed begin van de stedentrip. Je maakt even snel, maar heel ontspannen kennis met je nieuwe stad. Want na twee uur weet je zeker dat je de bekende bezienswaardigheden van Lissabon hebt gezien en welke delen van de stad je nog beter wil onderzoeken. Je hebt de keuze uit 2 routes en de kaart is 48 uur geldig.

** Kickstart Lissabon met een local! De beste manier om alles uit je verblijf te halen. Geniet van de stad als en met een local. Lissabon is een mix van prachtige architectuur, drukke straten en kleurrijke bezienswaardigheden. Krijg antwoord op alle vragen en de beste aanbevelingen van je privé host!

 

Stad van de Maand

Iedere maand wordt bij TUI een nieuwe stad in het zonnetje gezet en reis je met korting naar bekende wereldsteden. Een stedentrip naar de Stad van de Maand boek je met 50 euro korting per persoon. En eenmaal aangekomen profiteer je van extra cadeautjes.

Met korting naar de Stad van de Maand

Cultuurliefhebbers opgelet. Ben je toe aan een break, maar weet je nog niet in welke wereldstad? Kies bij TUI dan voor de Stad van de Maand en boek je stedentrip met korting. Iedere maand staat er een nieuwe stad in het zonnetje en reis je met 50 euro korting per persoon naar deze Stad van de Maand. Reis gerust met de eigen auto naar Schiphol want van TUI krijg je gratis parkeren bij Quick parking in combinatie met een vlucht van KLM. Een ticket voor de bekende Hop-on Hop-off bus of een wandeltocht met locals is inclusief. 

Kleurrijk Lissabon

In januari ontvlucht je de koude winter in Nederland door naar de Stad van de Maand te reizen. Wij zetten deze maand namelijk Lissabon in het zonnetje. En dat bedoelen we letterlijk, want in januari schijnt in deze Portugese stad de zon gemiddeld zo’n 5 uur per dag. En met temperaturen rond de 15 graden Celsius is het heerlijk sightseeing. Bewonder de eeuwenoude Moorse symbolen van de Torre de Belém, stap tram 28 in om de steile heuvels van de stad te bedwingen en kijk vanuit het middeleeuwse Castelo de São Jorge uit over de rivier de Taag. ’s Avonds zorgen de fadobarretjes in Bairro Alto voor vermaak. 

Een rondje Europa

Lissabon mag dan wel de Stad van de Maand zijn, bij TUI zetten we ook Istanbul, Boedapest, Dublin en Porto in het zonnetje. Bij Istanbul, Dublin en Porto boek je in januari een stedentrip met 25 euro korting p.p. in combinatie met een vliegreis. Om bij aankomst natuurlijk meteen een glaasje port of een Guiness te drinken. In Boedapest kun je helemaal meteen ontspannen met de entreekaart voor de Széchenyi-baden die je van ons cadeau krijgt. Dit thermale bad is dag en nacht open, maar ’s avonds verandert het in een openlucht discotheek met heuse zeepparty’s. Dat wordt swingen in je bikini.