VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen

‘I want to be a part of it…

New York, New York’, zong Frank Sinatra met zijn armen wijd open om de stad te omarmen. Ook wij duiken vol enthousiasme in de Big Apple. Deze stad lééft, 24 uur per dag. Gele taxi’s in drukke straten. De gigantische neon billboards op Times Square. New Yorkers op gympen met een koffie ‘to go’ op weg naar hun werk. Een ‘morning run’ in Central Park, shoppen bij Macy’s of Bloomingdales en een hotdog met alles erop en eraan. Van Times Square en het Vrijheidsbeeld tot het indrukwekkende Ground Zero en trendy multiculti wijken… New York bezoek je niet, New York belééf je!

  • Stad van de Maand korting 75,- p.p.
  • Gratis parkeren Quick Parking i.c.m. KLM
  • Gratis fietshuur t.w.v. 21,- p.p.
  • Entreeticket Top of the Rock t.w.v. 36,-

Stad van de Maand: New York

Quick Parking i.c.m. KLM

* Als je tussen 2 maart en 31 maart 2020 een stedentrip in combinatie met vlucht naar New York boekt, krijg je van ons drie extra’s cadeau. Je parkeert gratis op Schiphol bij Quick Parking (als je met KLM of Delta Airlines boekt), je krijgt voor 1 dag gratis fietshuur bij Unlimited Biking en je krijgt een gratis entree ticket voor Top of the Rock! Een selfie nemen met het Empire State Building op de achtergrond. Wie wil dat nou niet?

Stad van de Maand

Iedere maand wordt bij TUI een nieuwe stad in het zonnetje gezet en reis je met korting naar bekende wereldsteden. Een stedentrip naar de Stad van de Maand boek je met 75 euro korting per persoon. En eenmaal aangekomen profiteer je van extra cadeautjes.

Met korting naar de Stad van de Maand

Cultuurliefhebbers opgelet. Ben je toe aan een break, maar weet je nog niet in welke wereldstad? Kies bij TUI dan voor de Stad van de Maand en boek je stedentrip met korting. Iedere maand staat er een nieuwe stad in het zonnetje en reis je met 75 euro korting per persoon naar deze Stad van de Maand. Reis gerust met de eigen auto naar Schiphol want van TUI krijg je gratis parkeren bij Quick Parking in combinatie met een vlucht van KLM of Delta Airlines.

The city that never sleeps

Dat we het dan over New York hebben hoeven we niet meer uit te leggen toch? In maart is dit de Stad van de Maand en eenmaal aangekomen kun je bij Unlimited Biking gratis een fiets huren en de stad op z’n Nederlands verkennen. Fifth Avenue met alle chique winkels, Central Park met de vele joggers en Times Square met zijn neonlichten; je komt ogen tekort. Geniet tussen alle highlights door van een typisch Amerikaans diner in een van de vele typische restaurants of bestel een Triple Mocha Frappuccino bij een van de vele Starbucks-vestigingen. ’s Avonds kun je gebruik maken van het gratis entreeticket voor Top of the Rock en genieten van de verlichtte skyline van New York. Indrukwekkend!

Een rondje Europa

Geen zin in een lange vlucht? Snappen we. Daarom zetten we in maart ook Krakau, Boedapest, Sevilla en Malaga in het zonnetje. Perfect voor een korte stedentrip, want voor deze Europese steden hoef je maar een paar uurtjes te vliegen. Kies je voor een van de Spaanse steden? Dan ontvang je 25 euro korting p.p. als je een hotel en vlucht boekt. Kun je extra veel tapas bestellen. De overige twee steden ontdek je met een voordelig vervoersmiddel. In Krakau kun je aansluiten bij de gratis fietstour door de rijkversierde Poolse stad. En koninklijk Boedapest bekijk je vanuit de Hop-On Hop-Off bus waarvoor het ticket gratis is.