Zon, zee en cultuur

Met de voeten in het zand uitkijkend op een bruisende wereldstad… dat kan alleen maar Barcelona zijn. Op het strand worden hippe clubs afgewisseld met eenvoudige strandtentjes. 'Barça' heeft veel te bieden. Voor de liefhebbers van cultuur en architectuur zijn er heel wat must sees. Gaudí tekende niet alleen voor de imposante Sagrada Familia, maar laat door heel de stad zijn sporen na in gebouwen, parken en musea. Barcelona blijft altijd boeien.

*Als je in december de Stad van de Maand bij TUI boekt met vertrek t/m 31 oktober 2020 en met KLM naar Barcelona vliegt, kun je gratis parkeren bij Schiphol. Je zet je auto neer op de veilige en goed afgesloten parkeerplaats. Een shuttlebus zet je in 10 minuten af voor de vertrekhal. Vervolgens ga je heel ontspannen inchecken, fluitend langs de paspoortcontrole, taxfree shoppen en nog een kop koffie drinken. Dit is hoe een stedentrip hoort te beginnen...

Stad van de Maand

Iedere maand wordt bij TUI een nieuwe stad in het zonnetje gezet en reis je met korting naar bekende wereldsteden. Een stedentrip naar de Stad van de Maand boek je met 50 euro korting per persoon. En eenmaal aangekomen profiteer je van extra cadeautjes.

Met korting naar de Stad van de Maand

Cultuurliefhebbers opgelet. Ben je toe aan een break, maar weet je nog niet in welke wereldstad? Kies bij TUI dan voor de Stad van de Maand en boek je stedentrip met korting. Iedere maand staat er een nieuwe stad in het zonnetje en reis je met 50 euro korting per persoon naar deze Stad van de Maand. Reis gerust met de eigen auto naar Schiphol want van TUI krijg je gratis parkeren bij Quick parking in combinatie met een vlucht van KLM. Een ticket voor de bekende Hop-On Hop-Off bus of een toegangsbewijs voor een wereldberoemde bezienswaardigheid is inclusief. 

Zonnig Barcelona

Dankzij de gouden stadsstranden, het beroemde voetbalstadion en de architectuur van Gaudí is Barcelona een echte wereldstad. De stad waar de zon volop schijnt en waar het dus goed toeven is op het terras van een tapasbarretje met een glas sangria. Al is volleyballen met de locals op een van de stadsstranden net zo leuk. Natuurlijk kun je tijdens de stedentrip in de Stad van de Maand niet om de Sagrada Familia heen. De beroemde kathedraal is rijkelijk versierd met gotische beelden en kleurrijke glas-in-lood ramen. Van TUI krijg je een gratis Ticket Sagrada Familia Fast Track (exclusief entree ticket voor de torens) en hoef je niet in de rij te staan. Wel zo makkelijk!

Voordelig Europa rond

Barcelona mag dan wel de Stad van de Maand zijn, bij TUI zetten we ook Londen, Berlijn en Kopenhagen in het zonnetje. Om Madrid niet te vergeten. De eerste drie steden boek je in december met 25 euro korting p.p. in combinatie met een vliegreis. In Madrid krijg je een ticket voor de Hop-On Hop-Off bus gratis. Handig, want zo zie je alle bekende highlights zonder dat je zere voeten krijgt. Stap zeker uit bij het Prado Museum, bij Plaza Mayor en Palacio de Comunicaciones. Of doe inkopen bij een Mercadona en geniet in het Retiro park van een picknick met stokbrood met aioli, een fles sangria en verschillende soorten Spaanse ham. Dat doen de locals ook. Vooral op zondag.