Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!
Met zorg omgaan met het milieu

Klimaatverandering is een wereldwijde uitdaging. Het verminderen van onze milieu impact is daarom een onmisbaar onderdeel van onze strategie. We streven ernaar om met TUI fly de laagste CO₂-uitstoot van Europa te hebben. Tussen 2008 en 2015 is de CO₂-uitstoot (per passagierskilometer) van TUI fly Nederland met ruim 21 procent verminderd. We voeren continu meetbare verbeteringen door om ook in de toekomst de impact op het milieu te beperken. Wat voor maatregelen hebben we door de jaren heen getroffen die hier aan bijdragen?

Kraanwater veilig?

Samen met drinkwaterbedrijf Vitens maken we het inzichtelijk of kraanwater op een vakantiebestemming drinkbaar is. Niet alleen voor de gezondheid maar ook om de hoeveelheid plastic flessen terug te dringen.

De website Waterinhetbuitenland.nl van Vitens geeft antwoord op de vraag of kraanwater op onze vakantiebestemmingen drinkbaar is. De site is ook geïntegreerd in de TUI Cloud. Passagiers kunnen aan boord van onze vliegtuigen op hun eigen tablet of telefoon checken of je er uit de kraan kunt drinken.

Onze tip: neem je hervulbare waterfles van huis mee. Als je deze bijvult met water uit de kraan of bijvoorbeeld een 5 literfles dan scheelt dat weer een hoop plastic. Want waarom niet je dagelijkse gewoonte meenemen op vakantie…