Vluchten  Verenigde Staten

Vluchten Amerika

Alternatieve bestemmingen

Verenigde Staten is momenteel niet beschikbaar als vliegbestemming bij TUI.

Bekijk alle bestemmingen van TUI

Goedkope vluchten Amerika

Wie een vlucht Amerika in het vooruitzicht heeft, weet zeker dat hij zich niet snel zal vervelen. In de meer dan 350 nationale parken zijn de meest uiteenlopende landschappen te bewonderen en de culturele verscheidenheid in grote steden als New York en Washington zijn een beleving op zich. Maar ook voor een strandvakantie bent u in de V.S. aan het goede adres. Het witte strand van Miami Beach behoort al jaren tot een van de hipste en populairste stranden ter wereld.

Kies zelf uw zitcomfort en service

Om uw vlucht naar Amerika nog aangenamer te maken kiest u alleen bij TUI fly uw eigen zitcomfort en service. Kiest u voor Economy dan heeft u altijd de beste deal! In Comfort krijgt u extra beenruimte en kunt u extra bagage meenemen. In Premium heeft u naast extra veel beenruimte, een Persoonlijk Entertainment Programma ook een all-in service! Alle aangeboden maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inclusief!

U kunt zelfs kiezen voor de luxueuze Star Class. Met 1,1 meter beenruimte, 40 kilo ruimbagage meenemen zonder meerkosten, uiteraard de all-in service en Persoonlijk Entertainment Programma, onbeperkt toegang tot de Schiphol Lounge en priority boarding neemt luxe echt een vlucht! Kijk voor een overzicht van de voordelen onder TUI fly Services.

Vliegtijd naar Amerika, afstand en vertrekdagen

De afstand van Amsterdam tot de Amerikaanse hoofdstad Washington is zo'n 6.200 kilometer. De TUI fly-bestemming Orlando ligt iets verder, op ongeveer 7.300 kilometer van Amsterdam. De vliegtijd naar Orlando is circa 10 uur, waarbij u vertrekt vanaf Schiphol en aankomt op het vliegveld Orlando Sanford Airport. Deze luchthaven is relatief klein, voordelig en gespecialiseerd in charterverkeer. Na een tussenstop in Orlando wordt doorgevlogen naar Miami International Airport.

TUI fly vliegt vanaf juni 2012 ook naar het westen van Amerika. Na ruim 11 uur vliegen komt u aan in Las Vegas, San Francisco of Los Angeles. Los Angeles ligt op zo'n 8.970 kilometer van Amsterdam, San Francisco op circa 8.780 kilometer en Las Vegas op 8.610 kilometer. Voor een extra snelle afhandeling landt u in San Francisco op de kleinere luchthaven Oakland International Airport, aan de oostkast van de San Francisco Bay.

Helemaal om? Boek dan bij TUI fly een van onze goedkope vluchten Amsterdam Amerika!

Veelgestelde vragen Verenigde Staten

De gemiddelde vliegtijd van Schiphol naar Amerika is 12 uur. Dit hangt af van de plaats waar je naartoe vliegt. 

Via TUI fly kan je vliegtickets boeken naar Amerika. 

TUI vliegt naar de luchthavens van Baltimore, Miami en Orlando Sanford

De prijs van een retourvlucht van Schiphol naar Miami is gemiddeld 650 euro. De prijs hangt af van de periode waarin je boekt, er zijn vaak aanbiedingen op vliegtickets. 

In Nederland is het 6 uur later dan de centrale tijd van Amerika, in Washington. Ook in Amerika zijn verschillende tijdszones. 

Over Tijdverschil met Nederland6 tot 9 uur vroeger dan in NL Hoofdstad van Verenigde StatenWashington D.C. MunteenheidAmerikaanse Dollar (USD) TaalEngels Afstand tot Nederland6200 km