Vluchten  Canada

Vluchten Canada

Alternatieve bestemmingen

Canada is momenteel niet beschikbaar als vliegbestemming bij TUI.

Bekijk alle bestemmingen van TUI

Goedkope vluchten Canada

Tijdens een vakantie Canada gaat een wereld aan natuurschoon voor u open. De vele Werelderfgoederen en Nationale Parken zijn niet alleen een lust voor het oog, ze hebben ook een grote aantrekkingskracht op de avontuurlijke vakantieganger. Wissel uw dagen tussen de prachtige flora en fauna af met een bezoek aan de levendige steden en ontdek de mix aan culturen die Canada rijk is.

TUI fly heeft een uitgebreid aanbod goedkope vluchten van Amsterdam naar Toronto.

Kies zelf uw zitcomfort en service

Om uw vlucht naar Canada nog aangenamer te maken kiest u alleen bij TUI fly uw eigen zitcomfort en service. Kiest u voor Economy dan heeft u altijd de beste deal! In Comfort krijgt u extra beenruimte en kunt u extra bagage meenemen. In Premium heeft u naast extra veel beenruimte, een Persoonlijk Entertainment Programma ook een all-in service! Alle aangeboden maaltijden, snacks en (alcoholische) drankjes zijn inclusief!

U kunt zelfs kiezen voor de luxueuze Star Class. Met 1,1 meter beenruimte, 40 kilo ruimbagage meenemen zonder meerkosten, uiteraard de all-in service en Persoonlijk Entertainment Programma, onbeperkt toegang tot de Schiphol Lounge en priority boarding neemt luxe echt een vlucht! Kijk voor een overzicht van de voordelen onder TUI fly Services.

Vliegtijd naar Canada, afstand en vertrekdagen

Tijdens vluchten Amsterdam Canada legt u in gemiddeld 8 uur vliegtijd een afstand van 6.000 kilometer af. U vertrekt vanaf Schiphol en komt aan op de Toronto Pearson internationale luchthaven, net buiten het centrum. Dankzij deze gunstige ligging bevindt u zich meteen in het hart van levendig Toronto.

Met TUI fly kunt u in juni, juli en augustus naar het Canadese Toronto vliegen. De vertrekdagen zijn woensdag en zondag.

Wacht niet langer, maar bespreek nu online uw goedkope vluchten Amsterdam Canada!