Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Voetbalclinics aan het Gardameer

Voor jou geen zomerstop, maar tijdens je vakantie aan het Gardameer nieuwe voetbaltechnieken aanleren en plezier maken met je vakantievriendjes. Hoe gaaf is dat?

Aan het Gardameer

Iedere voetballer droomt van een carrière in Italië, daarom reserveren we deze zomer alvast een basisplaats voor je kinderen. In de ochtend gedurende je vakantie aan het Gardameer gaan de voetbalschoenen aan voor onze TUI Voetbalclinics. Onder professionele Nederlandse begeleiding werken jongens en meiden tussen de 5 en 16 jaar tijdens deze clinics aan hun skills.

Programma

Van dinsdag 7 juli t/m donderdag 20 augustus kun je meedoen met de TUI Voetbalclinics. Iedere week organiseren we op dinsdag, woensdag en donderdagochtend van 10.00 t/m 12.00 uur deze TUI Voetbalclinics op het voetbalveld nabij camping del Garda Village in Peschiera del Garda. Je hoeft niet op deze camping te verblijven om te kunnen deelnemen.

Skill games

Iedereen die het computerspel FIFA speelt, kent ook de Skill Games. Dribbelen, slalommen om pionnen en doelschieten over een muur; samen met de kids spelen we deze bekende skills na op het veld. Bij de TUI Voetbalclinics trainen we niet alleen hard, maar willen we ook lol maken.

Voor de afwisseling

Wil jij ook meer ontdekken over de voetballers en geschiedenis van AC Milan? Dan is een bezoek aan het voetbalmuseum Casa Milan in Milaan een absolute aanrader. Wil je na de TUI voetbalclincs afkoelen? Boek dan een ticket voor 1 van de waterparken in de buurt van het Gardameer. Koop je tickets bij onze reisleiding.

 

Kosten TUI Voetbalclinics

1 ochtend € 30,-
2 ochtenden € 60,- inclusief TUI voetbal
3 ochtenden € 90,- inclusief TUI voetbal en uniek TUI voetbaltenue


Op eigen gelegenheid ga je naar het voetbalveld bij Camping del Garda Village in Peschiera del Garda. Uitstekend te belopen vanaf onder andere camping Gasparina, Eurocamping Pacengo en camping Bella Italia, maar ook met de auto goed te bereiken.