Vakantie tijdens corona

In verband met de uitbraak van het coronavirus kan het zijn dat onze service en dienstverlening er misschien anders uitziet dan normaal.
Meer over jouw vakantie tijdens corona.

Volg de TUI Smile

Zodra je bent geland, volg je op het vliegveld van je bestemming de rode TUI Smile naar het TUI team. Onze enthousiaste medewerkers heten je welkom en begeleiden je naar de juiste bus.

TUI bij aankomst op de luchthaven
TUI Host(ess)

De TUI host(ess)

Iedereen in een TUI uniform helpt je met liefde. Er is altijd minimaal één Nederlandstalige host(ess) aanwezig, maar aarzel niet om ook de andere hosts/hostessen aan te spreken. Zij staan je met veel plezier te woord in het Engels.

Transfer naar je hotel

De transfer naar je hotel deel je met TUI vakantiegangers uit andere landen. Dat betekent een efficiëntere manier van werken waardoor je sneller in je hotel aankomt en je vakantie echt gaat beginnen.

Transfer naar je hotel
Onbezorgd genieten

Onbezorgd genieten*

In het hotel word je verder geholpen door een Nederlandstalige TUI host(ess). Op de borden in de lobby staan de inloopuren. Mocht er in het hotel tijdens jouw verblijf geen informatiebijeenkomst door onze TUI host(ess) worden georganiseerd, dan kun je ons altijd bellen, sms’en e-mailen. Ons TUI team staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar en kan je alles vertellen over het hotel, de omgeving, restaurants en welke leuke excursies er zijn.

*Dit is niet van toepassing bij stedentrips, autovakanties, rondreizen en cruises.

Waarom met TUI op vakantie?

  • Keuze uit meer dan 5.000 accommodaties
  • Meer dan 200.000 beoordelingen
  • Meer dan 2.500 gepassioneerde medewerkers die dag en nacht voor je klaarstaan
  • TUI is marktleider in Nederland
Boek nu je vakantie

Vakantie tijdens corona

In verband met de uitbraak van het coronavirus kan het zijn dat onze service en dienstverlening er misschien anders uitziet dan normaal. We hebben zoveel mogelijk informatie voor je verzameld. Heb je vragen over je autohuur, geboekte services of excursies? Check de meest actuele updates op onze coronavirus faq.

Ook de dienstverlening op onze bestemmingen ziet er in sommige gevallen anders uit dan je van ons gewend bent. Download de TUI app voor de meest actuele informatie en maak tijdens je vakantie direct gebruik van onze digitale reisleiding service. Volg daarnaast op je bestemming altijd de plaatselijke aanwijzingen en richtlijnen op.

Benieuwd welke regels er op jouw bestemming gelden? Bekijk dan de corona maatregelen pagina.