Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Ontdek de Oostenrijkse wintersport met een avontuur op de ski's. Samen met je vrienden of familie die dezelfde passie delen: afdalen. Je hebt de keuze uit ski-safari's van één dag of een hele week. Onder begeleiding van onze Nederlandse ski-gids verken je een of meerdere skigebieden.

  • Avontuur op de ski's
  • Begeleiding door Nederlandse ski-gids
  • Elke dag een ander gebied
Ga mee op ski-safari in Oostenrijk

Op ski-safari voor één dag

Van maandag 4 januari t/m vrijdag 29 januari, start de ski-gids elke dag van de week op een andere plek in Oostenrijk. Maandag en vrijdag vanaf Gerlos naar het skigebied van de Zillertal Arena, op dinsdag neemt de ski-gids je mee naar de Kitzbüheler Alpen, op woensdag kan je skiën in het skigebied van Zell am See-Kaprun en op donderdagen kan je op ski-safari in het Skicircus. Opgeven doe je alvast bij je boeking of geef dit later aan ons door.

Bekijk het aanbod

8-Daagse ski-safari

Wil je het uiterste uit jezelf halen en ben jij degene die de uitdaging aan durft om in een week 5 verschillende skigebieden te ontdekken? Ga dan mee met deze unieke ski-safari de volgende Oostenrijkse skigebieden: Flachau, Schladming, Obertauern, Zell am See-Kaprun en Gasteinertal. Je verblijft 7 nachten in hotel Pongauerhof in Flachau inclusief ontbijt, vanwaar je elke dag per bus naar een ander skigebied wordt gebracht.

Bekijk deze reis