Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Smile Deals van TUI

Duizenden kilometers aan pistes liggen aan je voeten. De zonnige en gezellige dorpjes en het heerlijke eten maakt het Alpenland in Oostenrijk al jaren populair bij wintersporters. In Zwitserland kom je ogen te kort. Het berglandschap kun je op unieke manieren bewonderen. Bijvoorbeeld vanuit een panoramische trein. In Italië ben je in de zonnige Dolomieten verzekerd van prachtige uitzichten en door de hoogte zijn veel wintersportgebieden sneeuwzeker. De grootste skigebieden van de wereld vind je in Frankrijk. Hierdoor zal je je geen moment te vervelen tijdens een wintersport in Frankrijk. Of wat dacht je van Andorra, Noorwegen of Duitsland. Net even een tikkeltje anders, maar ook hier is je wintersport net zo compleet.

Je profiteert van de Smile Deal als je boekt in het weekend van 16 oktober 2020 tot en met 19 oktober 2020 en vertrekt in de periode van 12 december 2020 tot en met 10 april 2021. Als je in dit weekend boekt krijgt je tot 125,- korting. Daarnaast is een 6 daagse skipas inclusief op een wintersportvakantie van 8 dagen.

 

Tot 125,- korting op deze bestemmingen

Bij TUI boek je je vakantie met een gerust hart

Ervaar ook tijdens de reis een zorgeloos vakantiegevoel. Hieronder hebben we de services die standaard zijn inbegrepen bij je reis op een rijtje gezet. We raden je aan een Allrisk annuleringsverzekering en een reisverzekering af te sluiten als je ook niet COVID-gerelateerde onvoorziene omstandigheden, voor vetrek en tijdens je reis, gedekt wil hebben. Zo kan je volledig zorgeloos op reis. 

Ontspannen op vakantie met TUI

  • Het vertrouwde vakantiegevoel
  • Met onze COVID Care
  • In alle omstandigheden veilig thuis
Meer over COVID Care Service