OneStat.com Web Analytics
print
 
HOME
TUI NEDERLAND
TUI SPIRIT
GESCHIEDENIS
HISTORISCH OVERZICHT
HOLLAND INTERNATIONAL
ARKE
KRAS
ARKEFLY
REISBUREAUS
ROBINSON
LASTMINUTE.NL
MERKEN
ARKE
ARKEFLY
EXTRAVACANZA
GOED IDEE REIZEN
HOLLAND INTERNATIONAL
KRAS
LASTMINUTE.NL
REISBUREAUS
TEC4JETS
FACTS & FIGURES
NOMINATIES EN VAKPRIJZEN
BROCHURES EN MAGAZINES
BELEEF!
WERELDS!
ARKEFLYER
A GLOBAL VIEW
ALGEMENE VOORWAARDEN
TUI NEDERLAND
ARKEFLY
ANVR
SGR
CALAMITEITENFONDS
LEVERANCIERS
TUI TRAVEL PLC
PERS EN MEDIA
PERSBERICHTEN
AANMELDEN PERSBERICHTEN
CONTACT
FOTO & MEDIA ARCHIEF
DUURZAAM TOERISME
TUI TRAVEL EN ANVR
VERANKERING
BELEID
ACTIVITEITEN
BESTEMMINGEN - KETEN
BELEID
ACTIVITEITEN
BESTEMMINGEN - PROJECTEN
BELEID
ACTIVITEITEN
CO2-VOETAFDRUK - AIRLINE
BELEID
ACTIVITEITEN
CO2-VOETAFDRUK - KANTOREN
BELEID
ACTIVITEITEN
KLANTEN
BELEID
ACTIVITEITEN
COLLEGA'S
BELEID
ACTIVITEITEN
SUSTAINABLE TOURISM
WIJS OP WINTERSPORT
VERVOER
VERBLIJF
VERMAAK
VERANTWOORDE PARTNERS
VERANTWOORDE TIPS
CONTACT
GERELATEERDE SITES
WERKEN BIJ TUI
CONTACT
RIJSWIJK
ENSCHEDE
ARKEFLY
KRAS
REISBUREAUS
KLANTENSERVICE
COMMUNICATIE

NIEUW! MET ARKEFLY NAAR ORLANDO EN MIAMI

Schiphol-Rijk – Aankomende zomer biedt ArkeFly twee nieuwe bestemmingen aan in Florida: Orlando en Miami. ArkeFly vliegt vanaf 24 juni 2011, met een Boeing 767-300, twee keer per week - op maandag en vrijdag - in circa tien uur rechtstreeks en non-stop naar Orlando. Vervolgens wordt doorgevlogen naar Miami. ArkeFly is vanaf 24 juni 2011 de enige Nederlandse airline die rechtstreeks op deze twee bestemmingen vliegt. ArkeFly biedt de populaire ‘open jaw’ mogelijkheid. Reizigers vliegen dan naar Orlando, reizen per auto naar Miami en vliegen vanaf Miami rechtstreeks en non-stop terug naar Nederland. De ArkeFly Boeing 767-300 is ingedeeld in Economy Class (98 stoelen), Comfort Class (154 stoelen) en Premium Comfort Class (31 stoelen). De vanaf prijs voor een ticket Orlando of Miami, inclusief brandstof- en luchthavenbelasting, is € 539. De vanaf prijs voor een negendaagse pakketreis van reismerken Arke en Holland International, beiden net als ArkeFly onderdeel van marktleider TUI Nederland, is € 599. Deze prijs is inclusief de ArkeFly retourvlucht en zeven hotelovernachtingen. Vluchten en pakketreizen zijn boekbaar vanaf half oktober 2010.

Simpler, Faster, Better
Manfred Laheij, Manager Product Ver van TUI Nederland: “We zijn er trots op Orlando en Miami toe te mogen voegen aan onze bestemmingen. De keuze voor de luchthaven Sanford bij Orlando is bewust genomen. Deze luchthaven is relatief klein, voordelig en gespecialiseerd in charterverkeer. De rijafstand tot de Disney parken is circa 40 minuten. De drielettercode van de luchthaven is SFB en dat staat volgens de luchthaven voor Simpler, Faster, Better. Uit ervaring kan ik zeggen dat het inderdaad een zeer prettige, stressvrije luchthaven is met korte loopafstanden en een snelle security-, immigratie- en bagageafhandeling. Onze Engelse zustermaatschappij Thomsonfly vliegt veelvuldig op Orlando Sanford, dus er is een TUI ontvangstruimte aanwezig. De ‘open jaw’ mogelijkheid is erg populair voor rondreizen in Florida. Hierbij vliegen vakantiegangers rechtstreeks naar Orlando, reizen per auto naar Miami en vliegen rechtstreeks terug van Miami.”

Witte stranden
Florida is gezegend met een zonnig klimaat, vandaar de bijnaam The Sunshine State. Langs de kust bevinden zich tal van internationaal bekende badplaatsen met prachtige witte stranden. Aan de Golf van Mexico zijn dat bijvoorbeeld Naples, Fort Meyers Beach, St. Petersburg, Sarasota en Clearwater. Aan de Atlantische Oceaan kunnen zonaanbidders hun hart ophalen in Fort Lauderdale, Miami Beach, Palm Beach en Daytona Beach. Zeer populair is ook het kunstzinnige Key West. Dit eiland is het meest zuidelijke puntje van de VS. Kunstenaars vertonen ’s avonds hun kunsten op Mallory Square en in de hoofdstraat Duval Street feest men tot in de late uurtjes. Key West is ook een walhalla voor duik- en snorkelliefhebbers en andere watersporters.

Cultuur en natuur
Florida biedt meer dan alleen zon en strand. De architectuurliefhebber haalt zijn hart op in het Art Deco district in Miami. Ook kan een bezoek worden gebracht aan het Kennedy Space Center, de thuisbasis van het NASA ruimteprogramma aan Cape Canaveral. Daarnaast herbergt Florida het Everglades National Park, de grootste subtropische wildernis van de VS, met talrijke diersoorten, waaronder alligators, schildpadden en de zeldzame Florida panter. Meer schitterende natuur is onder water te vinden in het John Pennekamp State Park op de Florida Keys. Ga wandelen of fietsen over Sanibel Island en Amelia Island, beiden voorzien van kilometers lange fietspaden en overspoeld met schelpen.

Walt Disney & Universal
Wie aan Orlando denkt, denkt aan Walt Disney. In Orlando bevindt zich het wereldberoemde Walt Disney World Resort. Hier kunnen bezoekers van alle leeftijden genieten van bekende Disney figuren en talloze attracties. In de Universal Studios stap je in de wereld van de film. De nieuwste attractie is The Wizarding World of Harry Potter, een apart eiland in Universal's Islands of Adventure, waar je letterlijk in het decor stapt van de Harry Potter films. SeaWorld is het beroemdste zeedierenpark ter wereld. Het park biedt een combinatie van aquaria, rollercoasters en shows met zeedieren in de hoofdrol. Hiernaast staat Florida bekend om haar vele golfbanen en fantastische shopping malls. En de reiziger die geen genoeg kan krijgen van Florida en omgeving kan aansluitend een cruise boeken naar de Bahama’s en de Caribbean.

Compleet pakket bij Holland International & Arke
Holland International en Arke bieden in Florida complete pakketten om zelf een droomreis samen te stellen. Van bus- en autorondreizen tot cruises vanaf Fort Lauderdale, Miami en Port Canaveral. Daarnaast bieden de merken het grootste aanbod à la carte accommodaties door heel Florida, met villa’s, hotels en appartementen. Ook autohuur en tickets voor de attractieparken zijn uiteraard boekbaar.