Populaire bestemmingen voor een autovakantie
Laat je inspireren door TUI autovakantie blogs

Top 5 bestemmingen

De favoriete bestemmingen van collega Marije

Lees de blog

Oostenrijk in de zomer

Groen berglandschap en kraakheldere meren

Lees de blog

Autovakantie boeken – Met de auto op vakantie

Auto ingepakt, kids op de achterbank en genoeg eten en drinken mee voor onderweg? Laat je autovakantie maar beginnen. Waar in Europa je ook heen wilt, met het brede aanbod autovakanties van TUI ligt iedere bestemming binnen handbereik. Reis met de auto bijvoorbeeld naar het Duitse Zwarte Woud en ontdek een ongerepte natuur. Of cruise naar de Méditerranée voor een autovakantie vol zon op een familiecamping of in een hotel aan de Middellandse Zee. Bekijk al onze goedkope autovakanties en boek eenvoudig en snel een Last Minute autovakantie.

Al deze Europese bestemmingen hebben natuurlijk ook prachtige steden. Dus als je besluit om je autovakantie te combineren met een stedentrip dan is dit je kans. Terwijl je de ene wagen parkeert, neem je zelf je andere wagen, je benenwagen. Eten moet je toch. In een stad als Antwerpen bestel je een lekkere zak friet. Of wat dacht je van een verse croissant en een goede kop koffie in hartje Parijs. Mmm… En na een lange rit meezingen met de radio en gezelligheid ben je eindelijk aangekomen op je vakantiebestemming. Vanaf je camping of hotel verken je gemakkelijk de omgeving met je eigen auto. Je hebt vast al een hele planning, maar wil je meer inspiratie? TUI staat voor je klaar. Bekijk al onze autovakanties voor scherpe aanbiedingen of boek snel een Last Minute autovakantie.

Wil je niks missen tijdens je autovakantie? Vraag dan onze digitale reisgids Louise om advies en ontvang unieke tips, activiteiten en adresjes over je bestemming via WhatsApp.