Iedere week nieuwe stedentrip aanbiedingen
Populaire bestemmingen voor een stedentrip Stedentrips tot 50,- korting per persoon
Laat je inspireren door TUI stedentrip blogs

De top 10 stedentrips

Met wie maak jij je volgende stedentrip?

Lees de blog

New York bezienswaardigheden

Ontdek de 5 leukste tips

Lees de blog

Stedentrip – de leukste citytrips boeken

Volle pleinen met bezienswaardigheden, onbekende straatjes vol sfeer, cultuur snuiven en de mooiste ervaringen opdoen. Dit zijn geweldige ingrediënten voor een stedentrip. Wil je meer van de wereld zien of een weekend ertussenuit? TUI brengt je voordelig naar de mooiste steden. Duik in de geschiedenis bij het Colosseum in Rome of slinger met de gele tram door Lissabon. Rol je handdoek uit in Barcelona of Valencia en geniet na een intensieve stadswandeling van zon, zee en strand.

Ga je met de auto of trein op stedentrip dan is er nog een ander groot voordeel. Je neemt zorgeloos en heel gemakkelijk die extra kilo's bagage mee terug naar huis. Wat je ook besluit, een stedentrip dichtbij huis of last minute... bij TUI is de keuze reuze. Zoek je het avontuur wat dichter bij huis? Dan mag een fietstocht langs de grachten van Amsterdam natuurlijk niet ontbreken. Of geniet van overheerlijke vlaaien in Maastricht. Of maak kennis met de mooiste Belgische steden tijdens een weekend weg. Bij TUI zijn alle stedentrips tot in de puntjes geregeld.

Wil je niks missen tijdens je stedentrip? Vraag dan onze digitale reisgids Louise om advies en ontvang unieke tips, activiteiten en adresjes over je bestemming via Whatsapp.