Inspirerende & authentieke rondreizen in groep of individueel

Met onze zeer uiteenlopende rondreizen reis je naar de mooiste plekken op de wereld. Alles is voor je geregeld. Van het vliegticket, de beste route, de verschillende verblijven onderweg, de leukste activiteiten en het vervoer. Het enige wat je zelf nog moet regelen, is je reisgezelschap. Wordt het een onvergetelijke rondreis met vrienden, een familiereis met kinderen of misschien wel je huwelijksreis...

Populaire bestemmingen voor een rondreis
Laat je inspireren door TUI rondreis blogs

Een georganiseerde rondreis

5 voordelen. Ja, ook als je heel avontuurlijk bent

Lees de blog

Rondreizen met kids

4 redenen voor een familierondreis

Lees de blog

Rondreizen

Tijdens een rondreis van TUI leer je in een relatief korte tijd een land of streek heel goed kennen. Je eet de echte Marokkaanse harira als je in Marrakech bent en in Sevilla drink je een Sangria. Eenmaal aangekomen in Cuba ben je volledig ingeburgerd in de Cubaanse cultuur die bekend staat om de oldtimers, salsa, koloniale steden en heerlijke Cuba Libres. Je voelt je vrij als je op je dooie gemak al deze prachtige plekken bezoekt.

Of je nou kiest voor een groepsreis door Zuid-Afrika, een individuele rondreis langs kleurrijke tempels en vele eetstalletjes in Thailand tot een fly drive tussen geisers en gletsjers in IJsland. Er is een ruim aanbod aan bestemmingen over de hele wereld. Tijdens onze rondreizen heb je uiteraard veel vrije tijd. Zowel in groepsverband als individueel. Zo laat je bijvoorbeeld alle ervaringen en indrukken tijdens je rondreis even bezinken tijdens een heerlijk dagje strand. Lekker napraten met elkaar met een cocktail en een goed boek binnen handbereik.