Rondreizen: het is tijd om de wereld te zien

Tijdens een rondreis van TUI leer je in een relatief korte tijd een land of streek heel goed kennen. Je eet de échte spaghetti bolognese als je in Bologna bent en in Montepulciano drink je een Vino Nobilewijn. Eenmaal aangekomen in Rome ben je volledig ingeburgerd in de Italiaanse cultuur. Je voelt je vrij als je op je dooie gemak al deze prachtige plekken bezoekt. Bekijk alle actievoorwaarden.

Laat je inspireren door TUI rondreis blogs

Een georganiseerde rondreis

5 voordelen. Ja, ook als je heel avontuurlijk bent

Lees de blog

Rondreizen met kids

4 redenen voor een familierondreis

Lees de blog

Rondreizen

Een groepsreis door Zuid-Afrika, een individuele rondreis naar het westen van Amerika tot een fly-drive over de Portugese eilanden. Met onze zeer uiteenlopende rondreizen reis je naar de mooiste plekken op de wereld. Alles is voor je geregeld. Van het vliegticket, de beste route, de verschillende verblijven onderweg, de leukste activiteiten en het vervoer. Het enige wat je zelf nog moet regelen, is je reisgezelschap. Wordt het een onvergetelijke rondreis met vrienden, een familiereis met kinderen of misschien wel je huwelijksreis...

Tijdens onze rondreizen heb je uiteraard veel vrije tijd. Zowel in groepsverband als individueel. Zo laat je bijvoorbeeld alle ervaringen en indrukken tijdens je rondreis even bezinken tijdens een heerlijk dagje strand. Lekker napraten met elkaar met een cocktail en een goed boek binnen handbereik.