COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI

Leer een bestemming past echt goed kennen en ontdek op het gemakje de beste plekken. Een fly drive is het antwoord. Zo zit je niet vast op 1 plek maar reis je in alle vrijheid met de huurauto alle hoogtepunten tegemoet. Verruil het file rijden in Nederland bijvoorbeeld voor een uitzicht op de rijstplantages en witte stranden van Bali. Of tour in Italië langs talloze wijnstadjes op weg naar Rome of Florence. Maak je geen zorgen, de vlucht en huurauto heeft TUI al geregeld.

Wil je graag een rondreis inclusief accommodaties? Zoek dan naar een TUI rondreis. Bij een fly & drive is namelijk enkel de vlucht en de huurauto inbegrepen.

Alleen maar genieten, dat is een fly drive

Het ultieme gevoel van vrijheid ervaar je tijdens een van de fly drive vakanties van TUI. Wil je echt wat van een bestemming zien dan doe je dit het beste per huurauto. En reizen met een groep lijkt je niets? Dan is een fly drive de goede keuze. Je ervaart de voordelen van een groepsreis maar niet de nadelen. Zo is deze vakantie inclusief retourvlucht en staat de glimmende huurauto al voor je klaar op het vliegveld. In tegenstelling tot een rondreis, is er geen vaste route en zijn er geen hotels inbegrepen. Zo geniet je op eigen tempo de bestemming. Kijk online eens naar een van de goedkope fly drive aanbiedingen, er staat vast een droomreis tussen!

Reis op eigen houtje incl. vlucht en huurauto

Europa heeft zoveel moois te bieden. Je hebt vast wel eens een stedentrip gemaakt of overnacht in een mooi gebied. Toch zal een fly drive een totaal andere ervaring zijn, je ziet zoveel meer van een bestemming. Lekker op eigen houtje. Dit jaar verblijf je niet op een camping twee weken aan de oevers van het Gardameer, nee je doet ook nog eens Venetië en het Lago Maggiore aan. Reis je tijdens een fly drive liever door de Italiaanse Chianti streek? Onderweg zullen Florence, Pisa, Rome en Siena de revue passeren. Met de vele wijnstadjes vol middeleeuwse torens als kers op de taart. Ook landen zoals Kroatië, Portugal en Spanje lenen zich uitstekend voor een voordelige fly drive, zelf met kinderen. Eigenlijk net iets te ver om vanuit Nederland helemaal met de auto naartoe te reizen maar oh zo mooi! Na een korte vlucht koers je per huurauto op eigen tempo bijvoorbeeld naar de magische Plitvice Meren van Kroatië of door zonnig Andalusië.

Fly drive naar tropische oorden

Dompel je liever onder in andere werelden waar een cultuurshock hier en daar om de hoek ligt evenals spectaculaire hoogtepunten? Staat een fly drive door Suriname, Indonesië, Cuba of Amerika bovenaan op je wensenlijst? Voor je het weet zit je achter het stuur van de huurauto met zicht op de glooiende rijstvelden van Bali. Of parkeer je de auto naast een kleurrijke oldtimer in Havana. Heerlijk om het file rijden in Nederland te verruilen voor een decor van tropische bananenplantages en witte stranden met hoge palmbomen. Of boek een avontuurlijke fly drive naar Amerika. The States have it all! Steden van wereldformaat zoals New York en Philadelphia laten zich vol trots zien. En in het westen van Amerika zullen de Grand Canyon en Yellowstone veel indruk maken tijdens deze onvergetelijke fly drive reis.

Veelgestelde vragen over Fly en Drive

Wat zit er bij een fly & drive inbegrepen?

Bij een fly & drive zijn je retourvlucht en een huurauto inbegrepen. De accommodaties boek je zelf, zodat je vrij bent om te gaan waar je wilt.

Wat zijn populaire bestemmingen voor een fly & drive rondreis?

Populaire bestemmingen voor een fly & drive zijn bijvoorbeeld Las Vegas en Miami in de Verenigde Staten en Kaapstad in Zuid-Afrika. Ook Canada en Namibië zijn populaire fly-drive bestemmingen.

Kan ik ook een fly & drive rondreis met accommodaties boeken?

Een fly-drive waarbij naast de vlucht en huurauto ook de accommodaties zijn inbegrepen noemen we een individuele rondreis.