Persberichten

Alle Persberichten
15 mei 2018

Vijf TUI reisbureaus verkozen tot Beste Reisbureau van de...

In een zinderende finale zijn de TUI Reisbureaus in Flevoland, Gelderland, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland gisteravond verkozen tot Beste Reisbureaus van hun provincie. De reisagenten mogen deze prestigieuze titel op hun naam schrijven. Vooral hun omnichannel aanpak maakt dat zij zich positief onderscheiden van de rest.

Taty Frans
10 mei 2018

Surfprof Taty Frans voert dit seizoen het TUI logo in de zeilen

Windsurf professional Elton “Taty” Frans is vandaag in Japan gestart met zijn eerste wedstrijd in de de PWA World Tour. De surfer uit Bonaire is een van de lokale helden van reisorganisatie TUI in haar branding campagne op de Antillen. De samenwerking tussen TUI en Taty begon in april 2017 met zijn bijdrage aan de “Discover Your Smile” campagne voor Aruba, Bonaire en Curaçao. Daarin vertellen...

Eindhoven Airport
2 mei 2018

TUI fly: Eindhoven Airport groener

Eindhoven Airport is vanaf vandaag wat groener. Daar waar we thuis vaak al gewend zijn om afval te scheiden, is dat op een luchthaven niet altijd vanzelfsprekend of eenvoudig. Eindhoven Airport heeft dat nu ingericht, in samenwerking met TUI fly, met partners Viggo, Jeths Cleaning en SUEZ. Na Schiphol kan nu ook Eindhoven het afval dat uit vliegtuigen gescheiden wordt aangeleverd, gescheiden...

Werken bij TUI Nederland
Werken bij TUI Nederland

Werken bij TUI Nederland

Meer weten over de carrièremogelijkheden binnen TUI Nederland? Op onze vacaturesite lees je meer over stage lopen en werken bij TUI Nederland.

 

 

Bekijk alle vacatures
Over TUI Nederland
Over TUI Nederland

Over TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Naast reismerken als TUI en Kras heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij TUI fly.

lees meer over tui nederland