Persberichten

Alle Persberichten
TUI Care Foundation Turtles
9 juli 2018

TUI Care Foundation lanceert wereldwijd turtle aid programma

TUI Care Foundation, de corporate stichting van reisorganisatie TUI heeft onlangs een wereldwijd turtle aid programma gelanceerd. Doel is om in 2020 een miljoen pasgeboren zeeschildpadden te beschermen. Bij de start van het programma heeft de stichting de krachten gebundeld met lokale organisaties in Kaapverdië, Turkije en Griekenland. In de loop van dit jaar wordt het programma uitgebreid naar...

18 juni 2018

TUI ondersteunt beachvolleybal duo Stubbe en van Iersel 'van...

Beachvolleybalsters Joy Stubbe en Marleen van Iersel vormen sinds december 2017 een team. Samen stippelen ze hun eigen pad uit naar de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo. TUI steunt dit enthousiaste duo. Onlangs werd de samenwerking officieel bekrachtigd met het zetten van de handtekeningen. En uiteraard mocht een partijtje beachvolleybal met het topduo niet ontbreken.

18 juni 2018

TUI Group publiceert Jaarverslag Duurzaamheid

TUI Group heeft haar jaarverslag duurzaamheid 2017 gepubliceerd, waarin de voortgang van de duurzaamheidsstrategie ‘Better Holidays, Better World’ beschreven wordt. De huidige strategie loopt tot en met 2020 en TUI heeft daarin een focus op vier belangrijke pijlers. Het jaarverslag rapporteert over de aanzienlijke vooruitgang die TUI sinds de lancering van de strategie in 2015 heeft bereikt. Het...

Werken bij TUI Nederland
Werken bij TUI Nederland

Werken bij TUI Nederland

Meer weten over de carrièremogelijkheden binnen TUI Nederland? Op onze vacaturesite lees je meer over stage lopen en werken bij TUI Nederland.

 

 

Bekijk alle vacatures
Over TUI Nederland
Over TUI Nederland

Over TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Naast reismerken als TUI en Kras heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij TUI fly.

lees meer over tui nederland