Persberichten

Alle Persberichten
Najaar- en wintervakanties al vroeg in trek bij TUI
18 september 2018

Najaar- en wintervakanties al vroeg in trek bij TUI

Een geslaagde vakantie bestaat uit diverse ingrediënten voor de Nederlandse vakantieganger. Mooi weer is een belangrijk onderdeel en dat kregen we deze zomer volop in eigen land. Een aantal mensen besloot daarop in Nederland, en soms zelfs in de eigen achtertuin, vakantie te houden. Maar ook de lokale folklore, vakantiegangers van diverse nationaliteiten, genieten van de lokale keuken en geheel...

TUI Care Foundation ondersteunt duurzaam trainingsprogramma voor 300 leraren in Mexico
11 september 2018

TUI Care Foundation ondersteunt duurzaam trainingsprogramma...

TUI Care Foundation, de corporate stichting van TUI Group is onlangs in samenwerking met Rainforest Alliance in Mexico een trainingsprogramma gestart voor zo’n 300 leraren. Het programma is een nieuw project van de TUI Care Foundation Junior Academy en biedt leraren uit de populaire toeristische regio Riviera Maya diverse tools en trainingen op het gebied van duurzaam toerisme, klimaatverandering...

TUI gaat deze winter Sint Maarten weer aanbieden
24 augustus 2018

TUI gaat deze winter Sint Maarten weer aanbieden

Het afgelopen jaar heeft Sint Maarten hard gewerkt aan de wederopbouw nadat het vorig jaar zwaar getroffen is door orkaan Irma. Dankzij deze inspanningen is het Caribische eiland klaar om weer toeristen te ontvangen. TUI gaat vanaf 1 november weer reizen naar Sint Maarten aanbieden.

Werken bij TUI Nederland
Werken bij TUI Nederland

Werken bij TUI Nederland

Meer weten over de carrièremogelijkheden binnen TUI Nederland? Op onze vacaturesite lees je meer over stage lopen en werken bij TUI Nederland.

 

 

Bekijk alle vacatures
Over TUI Nederland
Over TUI Nederland

Over TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Naast reismerken als TUI en Kras heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij TUI fly.

lees meer over tui nederland