Persberichten

Alle Persberichten
Waar brengen Nederlanders de kerst door in het buitenland? Een top vijf.
8 december 2017

Waar brengen Nederlanders de kerst door in het buitenland? Een...

Veel Nederlanders besluiten om niet thuis bij de kerstboom te blijven, maar om de sneeuw of de zon op te zoeken in het buitenland. Als grootste reisorganisatie van Nederland die alle soorten reizen aanbiedt, heeft TUI een goed overzicht van de voorkeuren van deze wintervakantiegangers. De top vijf van de meest populaire vakantiebestemmingen de komende kerstdagen is heel divers.

TUI.NL voor vierde jaar op rij verkozen tot populairste reiswebsite
24 november 2017

TUI.NL voor vierde jaar op rij verkozen tot populairste...

TUI.nl is donderdagavond 23 november jl. tijdens de verkiezing 'Website van het Jaar 2017' uitgeroepen tot populairste website in de categorie Vakantie & Toerisme. Voor de vierde keer op rij heeft de Nederlandse consument de website van TUI verkozen tot winnaar.

Nieuw bij TUI Sports: Compleet verzorgde Formule 1 reizen
23 november 2017

Nieuw bij TUI Sports: Compleet verzorgde Formule 1 reizen

TUI Sports, bekend van de marathon- en wielerreizen, biedt vanaf vandaag ook compleet verzorgde Formule 1 reizen aan. In eerste instantie zijn er voor het komende raceseizoen zes aansprekende Grand Prix wedstrijden in het aanbod opgenomen. In de loop van het jaar zullen daar meer wedstrijden aan worden toegevoegd. Vanaf donderdag 23 november kunnen Formule 1 fans terecht op de website van TUI...

Werken bij TUI Nederland
Werken bij TUI Nederland

Werken bij TUI Nederland

Meer weten over de carrièremogelijkheden binnen TUI Nederland? Op onze vacaturesite lees je meer over stage lopen en werken bij TUI Nederland.

 

 

Bekijk alle vacatures
Over TUI Nederland
Over TUI Nederland

Over TUI Nederland

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Naast reismerken als TUI en Kras heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij TUI fly.

lees meer over tui nederland