Bedrijfsprofiel

Met ruim 2.800 medewerkers in Nederland zijn wij de grootste reisorganisatie van Nederland. Jaarlijks gaan zo’n 1,7 miljoen mensen met ons op reis. TUI Nederland biedt vakanties aan via de reismerken TUI en Kras. Wij maken deel uit van een van de grootste reisconcerns ter wereld, TUI Group.

Vakanties voor iedereen

Met TUI en Kras bieden wij vakanties aan voor elke reiziger en elk budget. Een vakantie bij TUI boek je online, bij één van de 130 TUI reisbureaus of het Customer Services Center. TUI heeft een ruim en scherp geprijsd aanbod zonvakanties aan de Middellandse Zee en ver weg, stedentrips, wintersport, rondreizen, cruises en autovakanties. Kras is een direct-seller die zich richt op de 50+ reiziger en is gespecialiseerd in bus-, fiets- en vaarvakanties en groepsrondreizen. TUI en Kras zijn aangesloten bij ANVR, SGR, SGC en Calamiteitenfonds.

Naast deze twee reismerken heeft TUI Nederland een eigen airline, TUI fly. TUI fly maakt onderdeel uit van de internationale vloot van TUI Group met luchtvaartmaatschappijen in Groot-Brittannië, Duitsland, Scandinavië en België.

TUI Benelux

TUI Nederland vormt samen met TUI België het cluster TUI Benelux. Beide landen bedienen hun eigen interne markt maar werken op veel vlakken nauw samen en profiteren van de gezamenlijke schaalgrootte.

Feiten en Cijfers

Onze reizigers

Onze vliegtuigen

Onze medewerkers

Onze bestemmingen

Onze bestemmingen

Onze bestemmingen

Onze bestemmingen

Onze bestemmingen

Duurzaam toerisme

Duurzaam toerisme

Duurzaam toerisme

Duurzaam toerisme