Bedrijfsprofiel

Met ruim 2.400 medewerkers in Nederland zijn wij de grootste reisorganisatie van Nederland. Jaarlijks gaan zo’n 1,7 miljoen mensen met ons op reis. Wij maken deel uit van een van de grootste reisconcerns ter wereld, TUI Group.

Vakanties voor iedereen

Wij bieden vakanties aan voor elke reiziger en elk budget. Een vakantie bij TUI boek je online, bij één van de 135 TUI reisbureaus, een zelfstandig reisadviseur van TUI at Home of het Customer Services Center. TUI heeft een ruim en scherp geprijsd aanbod zonvakanties aan de Middellandse Zee en ver weg, stedentrips, wintersport, rondreizen, cruises en autovakanties. TUI is aangesloten bij ANVR, SGR, SGC en Calamiteitenfonds.

Daarnaast heeft TUI Nederland een eigen airline, TUI fly. TUI fly maakt onderdeel uit van de internationale vloot van TUI Group met luchtvaartmaatschappijen in Groot-Brittannië, Duitsland, Scandinavië en België.

TUI Benelux

TUI Nederland vormt samen met TUI België het cluster TUI Benelux. Beide landen bedienen hun eigen interne markt maar werken op veel vlakken nauw samen en profiteren van de gezamenlijke schaalgrootte.

 

Spreekbeurtpakket
Op deze website is al veel informatie te vinden over TUI Nederland. Wil je een spreekbeurt over TUI houden, dan hebben we ook nog een apart document opgesteld dat je hiervoor kunt gebruiken. Je vindt ons spreekbeurtpakket hier.
 

 

Feiten en Cijfers

 

Onze reizigers

Onze vliegtuigen

Onze medewerkers

Onze bestemmingen

Onze bestemmingen

Onze bestemmingen

Onze bestemmingen

Onze bestemmingen

Duurzaam toerisme

 

Duurzaam toerisme