TUI Care Foundation

Het verschil maken voor mensen en bestemmingen wereldwijd

TUI Care Foundation, de corporate foundation van TUI, wil het verschil maken voor mensen en bestemmingen wereldwijd. Hoe? Door samenwerkingen en projecten te ondersteunen die betere mogelijkheden bieden voor jongeren en bijdragen aan de ontwikkeling van vakantiebestemmingen. De stichting richt zich op de positieve effecten van het toerisme en bouwt zo aan blijvende vooruitgang. De projecten en organisaties die gesteund worden richten zich op drie pijlers:

educatie

Educatie van kinderen en jongeren

natuur milieu

Bescherming van natuur en milieu

economie

Lokale economie en werkgelegenheid


Matchen vakantiegangers

TUI Care Foundation matcht vakantiegangers met deze projecten. Door hen kennis te laten maken met lokale projecten op hun vakantiebestemming, geeft de stichting het onderwijs, het welzijn van kinderen en jongeren, de bescherming van natuur en milieu en de lokale economie en werkgelegenheid een boost.


Doneren

100% for destinationsVakantiegangers kunnen niet alleen kennis maken met de projecten, maar ook een steentje bijdragen. Bij een online boeking op TUI.nl kan men een vrijwillige donatie doen. Ook bij het boeken van een reis in een van onze reisbureaus en aan boord van onze TUI fly vliegtuigen bestaat de mogelijkheid te doneren. 100% van de donaties komt ten goede aan de bestemmingen. De operationele kosten van de stichting worden volledig door TUI gedragen.

 


Persberichten en meer informatie

Kijk hier voor het overzicht van nieuws- en persberichten van de TUI Care Foundation.
Meer informatie op: www.tuicarefoundation.com

 

Logo TUI Care Foundation