Pers

In het onderdeel Pers vindt u algemene informatie over TUI Nederland die u - als journalist - voor uw publicatie kunt gebruiken: onze persberichten, kerncijfers en video- en beeldmateriaal. Wilt u contact met één van onze woordvoerders voor specifieke vragen? De contactgegevens staan onderaan deze pagina.

Persberichten

Alle Persberichten
Groningen Eelde Airport
17 april 2018

TUI fly naar Gran Canaria vanaf Groningen komende winter

Vliegen vanuit de regio wordt steeds belangrijker. De vraag vanuit de lokale reiziger wordt groter, het is immers prettiger om dichter bij huis te vertrekken en de gemakken van de regionale luchthaven te benutten. TUI kijkt ook nadrukkelijk naar groeimogelijkheden vanuit de regionale luchthavens van Eindhoven, Rotterdam en Groningen.

Strandhuisje
17 april 2018

Nederlanders massaal naar de zon tijdens de meivakantie

Af en toe al een dagje zon en heerlijk lenteweer in deze weken, smaakt voor veel Nederlanders naar meer. In de meivakantie eind deze maand, zoeken veel mensen dan ook de zon op in het buitenland. TUI constateert dat bijna een kwart meer mensen dan vorig jaar in de meivakantie naar het buitenland reizen. Koploper met grote afstand is Spanje. Voor een strandvakantie of citytrip; Spanje is en blijft...

Shopping Award Publieksprijs XL
30 maart 2018

TUI wint Shopping Award Publieksprijs XL

Tijdens het Shopping Awards Gala gisteravond in Grand Hotel Huis ter Duin, ontving TUI de Publieksprijs XL voor de beste winkel in de categorie Vakanties & Reistickets. Marijke Slaats, Marketing Projectmanager, en Frans Leenaars, CMO TUI Western Region namen de award in ontvangst.

Fotoalbums

Alle albums
Elie Bruyninckx - CEO Western RegionWim Van Besien - Western Region Finance DirectorFilip Michiels - Western Region IT DirectorDirk Van Holsbeke - General Manager TUI België

De directie van de TUI Western Region.

TUI Boeing 787 DreamlinerTUI Boeing 787 DreamlinerTUI Boeing 787 DreamlinerTUI Boeing 787 Dreamliner

De TUI fly-vloot bestaat uit negen toestellen, waaronder de Boeing 787 Dreamliner.

RijswijkSchiphol-Rijk

Foto's van de kantoren van TUI Nederland en TUI België.

Video's

Alle video's
Arke heet vanaf 1 oktober TUI

Vanaf 1 oktober heten wij TUI. Met dezelfde glimlach...

A film about a smile

Discover your smile met teddybeer Miles

Feiten & cijfers
Feiten & cijfers

Feiten & cijfers

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reiswereld. Benieuwd naar onze populairste bestemmingen, aantal reizigers of duurzame prestaties? Bekijk de feiten en cijfers van TUI Nederland. U kunt deze ook gebruiken in uw publicatie.

Bekijk alle feiten & cijfers
Over TUI Nederland
Over TUI Nederland

Over TUI Nederland

TUI Nederland is niet alleen de grootste reisorganisatie van Nederland maar ook de oudste. De basis van het huidige TUI Nederland werd in 1867 gelegd. Sindsdien is er natuurlijk veel veranderd, maar onze ‘spirit’ is het zelfde gebleven: "More than a smile".

lees meer over tui nederland

Perscontact

Journalisten kunnen tijdens en buiten kantooruren contact opnemen met de afdeling Communicatie via telefoonnummer +31 (0)70-3266120 en e-mail (pers@tui.nl).

Veelgestelde vragen

Op zoek naar specifieke informatie en/of antwoord op uw vraag? Kijk eens bij de antwoorden op veelgestelde vragen.