Pers

In het onderdeel Pers vindt u algemene informatie over TUI Nederland die u - als journalist - voor uw publicatie kunt gebruiken: onze persberichten, kerncijfers en video- en beeldmateriaal. Wilt u contact met één van onze woordvoerders voor specifieke vragen? De contactgegevens staan onderaan deze pagina.

Persberichten

Alle Persberichten
Nederlanders vliegen uit in de meivakantie
11 april 2017

Nederlanders vliegen uit in de meivakantie

Heel veel Nederlanders verlangen naar de zomer en maken dankbaar gebruik van de meivakantie om alvast van de zon te genieten in het buitenland. Waar gaan ze heen, welke trends zijn er? Koploper, met grote afstand, is Spanje. Van Costa’s tot Canarias, van de steden tot aan het strand, Spanje is de grote favoriet.

TUI breidt aanbod Kaapverdië weer verder uit
7 april 2017

TUI breidt aanbod Kaapverdië weer verder uit

TUI breidt het reisaanbod naar de Kaapverdische eilanden weer verder uit. Naast de zeer populaire eilanden Sal en Boa Vista, introduceerde TUI afgelopen jaar al São Vicente en Santo Antão. Daar komt nog een vijfde eiland bij: Santiago. Vanaf 1 november vliegt TUI fly elke woensdag naar Santiago, in combinatie met Sal. Ticket only is nu boekbaar en pakketreizen vanaf half april.

Primeur: TUI fly tekent als eerste airline de Airports Sustainability Declaration
14 maart 2017

Primeur: TUI fly tekent als eerste airline de Airports...

TUI fly is de eerste en enige airline tot nog toe die samen met Schiphol en andere internationale luchthavens heeft afgesproken om gezamenlijk op te trekken op het gebied van duurzaamheid. Dit staat in de ‘Airports Sustainability Declaration’ die 14 maart 2017 door TUI tijdens de Passenger Terminal Expo (PTE) is ondertekend. Met de ondertekening van de ‘Airports Sustainability Declaration’ willen...

Fotoalbums

Alle albums
Elie Bruyninckx - TUI BeneluxWim Van BesienFrits StoutenFilip Michiels

De directie van TUI Benelux.

TUI Boeing 787 DreamlinerTUI Boeing 787 DreamlinerTUI Boeing 787 DreamlinerTUI Boeing 787 Dreamliner

De TUI fly-vloot bestaat uit negen toestellen, waaronder de Boeing 787 Dreamliner.

RijswijkSchiphol-Rijk

Foto's van de kantoren van TUI Nederland en TUI België.

Video's

Alle video's
Arke heet vanaf 1 oktober TUI

Vanaf 1 oktober heten wij TUI. Met dezelfde glimlach...

A film about a smile

Discover your smile met teddybeer Miles

Feiten & cijfers
Feiten & cijfers

Feiten & cijfers

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reiswereld. Benieuwd naar onze populairste bestemmingen, aantal reizigers of duurzame prestaties? Bekijk de feiten en cijfers van TUI Nederland. U kunt deze ook gebruiken in uw publicatie.

Bekijk alle feiten & cijfers
Over TUI Nederland
Over TUI Nederland

Over TUI Nederland

TUI Nederland is niet alleen de grootste reisorganisatie van Nederland maar ook de oudste. De basis van het huidige TUI Nederland werd in 1867 gelegd. Sindsdien is er natuurlijk veel veranderd, maar onze ‘spirit’ is het zelfde gebleven: "More than a smile".

lees meer over tui nederland

Perscontact

Journalisten kunnen tijdens en buiten kantooruren contact opnemen met de afdeling Communicatie via telefoonnummer +31 (0)70-3266120 en e-mail (pers@tui.nl).

Veelgestelde vragen

Op zoek naar specifieke informatie en/of antwoord op uw vraag? Kijk eens bij de antwoorden op veelgestelde vragen.