Pers

In het onderdeel Pers vindt u algemene informatie over TUI Nederland die u - als journalist - voor uw publicatie kunt gebruiken: onze persberichten, kerncijfers en video- en beeldmateriaal. Wilt u contact met één van onze woordvoerders voor specifieke vragen? De contactgegevens staan onderaan deze pagina.

Persberichten

Alle Persberichten
TUI wint Raad van Kinderen Award
23 juni 2017

TUI wint Raad van Kinderen Award

Reisorganisatie TUI heeft donderdag 22 juni de BUZZ Award van de Raad van Kinderen in de wacht gesleept. Duizenden kinderen hebben hun stem uitgebracht en TUI uitverkozen als de winnaar van deze prijs. TUI is gehonoreerd met de Buzz Award omdat de samenwerking met de Raad van Kinderen de meeste impact heeft gehad op de eigen organisatie en daarmee op de samenleving. Melvin Mak, Sustainability...

Marjolein Kleiberg uitgeroepen tot e-mail vrouw van het jaar
16 juni 2017

Marjolein Kleiberg uitgeroepen tot e-mail vrouw van het jaar

Tijdens de jaarlijkse DDMA Email Summit op dondedag 15 juni jl. is Marjolein Kleiberg, Manager CRM bij TUI Nederland uitgeroepen tot E-mail Vrouw van het Jaar. De jury was lovend over haar manier van werken waarbij relevantie voor de klant de absolute prioriteit heeft: "Marjolein heeft oog voor meer kanalen, andere merken, meer landen en de lange termijn. Zij durft intern verandering te prediken...

BNR The Friday Move zendt live uit vanaf Gran Canaria
9 juni 2017

BNR The Friday Move zendt live uit vanaf Gran Canaria

TUI en het BNR programma The Friday Move met Wilfred Genee, zijn partners dit jaar. TUI sponsort de wekelijkse radio talkshow The Friday Move. In het radioprogramma op de vrijdagmiddag van 16.00 tot 18.30 praat Wilfred Genee met steeds wisselende gasten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Vandaag wordt the Friday Move live uitgezonden vanuit het RIU Palace Maspalomas op Gran Canaria.

Fotoalbums

Alle albums
Elie Bruyninckx - TUI BeneluxWim Van BesienFrits StoutenFilip Michiels

De directie van TUI Benelux.

TUI Boeing 787 DreamlinerTUI Boeing 787 DreamlinerTUI Boeing 787 DreamlinerTUI Boeing 787 Dreamliner

De TUI fly-vloot bestaat uit negen toestellen, waaronder de Boeing 787 Dreamliner.

RijswijkSchiphol-Rijk

Foto's van de kantoren van TUI Nederland en TUI België.

Video's

Alle video's
Arke heet vanaf 1 oktober TUI

Vanaf 1 oktober heten wij TUI. Met dezelfde glimlach...

A film about a smile

Discover your smile met teddybeer Miles

Feiten & cijfers
Feiten & cijfers

Feiten & cijfers

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reiswereld. Benieuwd naar onze populairste bestemmingen, aantal reizigers of duurzame prestaties? Bekijk de feiten en cijfers van TUI Nederland. U kunt deze ook gebruiken in uw publicatie.

Bekijk alle feiten & cijfers
Over TUI Nederland
Over TUI Nederland

Over TUI Nederland

TUI Nederland is niet alleen de grootste reisorganisatie van Nederland maar ook de oudste. De basis van het huidige TUI Nederland werd in 1867 gelegd. Sindsdien is er natuurlijk veel veranderd, maar onze ‘spirit’ is het zelfde gebleven: "More than a smile".

lees meer over tui nederland

Perscontact

Journalisten kunnen tijdens en buiten kantooruren contact opnemen met de afdeling Communicatie via telefoonnummer +31 (0)70-3266120 en e-mail (pers@tui.nl).

Veelgestelde vragen

Op zoek naar specifieke informatie en/of antwoord op uw vraag? Kijk eens bij de antwoorden op veelgestelde vragen.