Pers

In het onderdeel Pers vindt u algemene informatie over TUI Nederland die u - als journalist - voor uw publicatie kunt gebruiken: onze persberichten, kerncijfers en video- en beeldmateriaal. Wilt u contact met één van onze woordvoerders voor specifieke vragen? De contactgegevens staan onderaan deze pagina.

Persberichten

Alle Persberichten
TUI Nederland en easyJet breiden samenwerking verder uit
25 september 2017

TUI Nederland en easyJet breiden samenwerking verder uit

De samenwerking deze zomer bevalt TUI Nederland en easyJet goed. Na aanvankelijk met vijf stedenbestemmingen begonnen te zijn, breiden zij het aantal bestemmingen nu verder uit voor winter 2017/18. Naast zeven steden, worden ook Middellandse Zee vakantiebestemmingen en een wintersportbestemming meegenomen in de samenwerking.

Onderzoek TUI: aanspreken op gedrag verbetert hergebruik hotelhanddoeken
24 augustus 2017

Onderzoek TUI: aanspreken op gedrag verbetert hergebruik...

We hebben ze allemaal wel eens op een hotelkamer zien liggen. Kaartjes met de boodschap die gasten moet aansporen handdoeken niet al na één keer gebruiken in de was te doen. Toch constateert TUI dat er nog veel te winnen is op dat gebied. De reisorganisatie onderzocht dan ook of de manier waarop deze boodschap gebracht wordt, van invloed is op het gedrag van gasten. En wat blijkt? Mensen...

TUI Care Foundation ondersteunt uniek fietsproject in Marrakesh
18 augustus 2017

TUI Care Foundation ondersteunt uniek fietsproject in Marrakesh

Pikala is een uniek project dat jongeren in Marrakesh opleidt tot fietsgids en ze tegelijkertijd het vak van fietsenmaker leert. De Nederlandse initiatiefneemster Cantal Bakker heeft als missie om met het project de werkloosheid onder Marokkaanse jongeren te bestrijden waarbij ook heel bewust jonge vrouwen worden betrokken, en tegelijkertijd de vervuiling van de stad tegen te gaan. TUI Care...

Fotoalbums

Alle albums
Elie Bruyninckx - TUI BeneluxWim Van BesienFrits StoutenFilip Michiels

De directie van TUI Benelux.

TUI Boeing 787 DreamlinerTUI Boeing 787 DreamlinerTUI Boeing 787 DreamlinerTUI Boeing 787 Dreamliner

De TUI fly-vloot bestaat uit negen toestellen, waaronder de Boeing 787 Dreamliner.

RijswijkSchiphol-Rijk

Foto's van de kantoren van TUI Nederland en TUI België.

Video's

Alle video's
Arke heet vanaf 1 oktober TUI

Vanaf 1 oktober heten wij TUI. Met dezelfde glimlach...

A film about a smile

Discover your smile met teddybeer Miles

Feiten & cijfers
Feiten & cijfers

Feiten & cijfers

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reiswereld. Benieuwd naar onze populairste bestemmingen, aantal reizigers of duurzame prestaties? Bekijk de feiten en cijfers van TUI Nederland. U kunt deze ook gebruiken in uw publicatie.

Bekijk alle feiten & cijfers
Over TUI Nederland
Over TUI Nederland

Over TUI Nederland

TUI Nederland is niet alleen de grootste reisorganisatie van Nederland maar ook de oudste. De basis van het huidige TUI Nederland werd in 1867 gelegd. Sindsdien is er natuurlijk veel veranderd, maar onze ‘spirit’ is het zelfde gebleven: "More than a smile".

lees meer over tui nederland

Perscontact

Journalisten kunnen tijdens en buiten kantooruren contact opnemen met de afdeling Communicatie via telefoonnummer +31 (0)70-3266120 en e-mail (pers@tui.nl).

Veelgestelde vragen

Op zoek naar specifieke informatie en/of antwoord op uw vraag? Kijk eens bij de antwoorden op veelgestelde vragen.