Faq

TUI Nederland

Hoe kan ik solliciteren bij TUI Nederland?

Meer informatie over werken bij TUI Nederland en een overzicht van de actuele vacatures en stageplaatsen, vindt u op de website www.werkenbijtui.nl. U kunt via deze site direct solliciteren; ook het insturen van een open sollicitatie is mogelijk.

 

 

Heeft TUI Nederland stageplaatsen beschikbaar?

Er zijn regelmatig stageplaatsen beschikbaar bij TUI Nederland. Voor een actueel overzicht kijkt u op www.werkenbijtui.nl. U kunt via deze site direct solliciteren; ook het insturen van een open sollicitatie is mogelijk.

 

 

Beschikt TUI Nederland over promotiemateriaal van een vakantiebestemming?

Helaas kunnen wij u niet aan promotiemateriaal van een vakantiebestemming helpen. Graag verwijzen wij u naar de Verkeersbureaus van desbetreffende bestemming(en). Kijk op verkeersbureaus.info voor de contactgegevens van alle Verkeersbureaus in Nederland.

 

 

Ik wil graag meer informatie over TUI Nederland voor mijn spreekbeurt, onderzoek of schoolopdracht

Alle informatie die TUI Nederland extern beschikbaar stelt, is te vinden op deze website. Gezien de grote hoeveelheid verzoeken die wij dagelijks ontvangen om mee te werken aan een onderzoek, schoolopdracht, interview of enquête, is het voor ons helaas niet mogelijk om aan deze verzoeken te voldoen. Voor branchegerelateerde informatie verwijzen wij u graag naar brancheorganisatie ANVR.

 

 

Ik ben op zoek naar financiële informatie over TUI Nederland.

Alle informatie die TUI Nederland extern beschikbaar stelt, is te vinden op deze website. Informatie over boekingspercentages, omzet, winst, marktaandelen en dergelijke mogen wij niet verstrekken omdat wij een beursgenoteerd bedrijf zijn. TUI Nederland brengt geen eigen jaarverslag uit, maar ons moederbedrijf TUI Group wel. Dit corporate jaarverslag bevat onder andere de cijfers van TUI Nederland en is terug te vinden op tuigroup.com.

Waar kan ik het jaarverslag van TUI Nederland vinden?

TUI Nederland brengt geen eigen jaarverslag uit maar ons moederbedrijf TUI Group wel. Dit corporate jaarverslag bevat onder andere de cijfers van TUI Nederland en is terug te vinden op tuigroup.com.

 

 

Heeft TUI Nederland een duurzaamheidsbeleid en wat doet het bedrijf aan maatschappelijk verantwoord ondernemen?

TUI Nederland draagt de wereld een warm hart toe en voelt zich medeverantwoordelijk voor de duurzame ontwikkeling van de vakantiebestemmingen. Wij richten en ons op vakanties met respect voor mens, dier en natuur. Sinds vele jaren voert TUI Nederland een actief duurzaam toerisme-beleid. Graag verwijzen wij u naar ons beleid voor meer informatie.

 

 

Waar kan ik een sponsorverzoek indienen?

TUI Nederland maakt onderscheid in het sponsoren van goede doelen en commerciële sponsoring. Verzoeken voor commerciële sponsoring kunt u sturen aan marketing@tui.nl, verzoeken voor het sponsoren van goede doelen kunt u sturen aan communicatie@tui.nl. Uw verzoek wordt vervolgens getoetst aan ons sponsorbeleid.

TUI

Ik heb een vraag over mijn boeking bij TUI. Met wie kan ik contact opnemen?

Heeft u via een reisbureau van TUI gereserveerd? Dan vragen wij u contact op te nemen met het betreffende reisbureau. Als u via TUI.nl of telefonisch bij ons Contact Center heeft geboekt, kunt u contact opnemen met het Contact Center via 088 - 0885885. Of raadpleeg de Veelgestelde Vragen op TUI.nl

 

 

Hoe kan ik een klacht melden bij TUI?

Heeft u een klacht, suggestie of opmerking over uw reis? Wanneer u uw reis via een reisbureau geboekt heeft, vragen wij u contact op te nemen met dit reisbureau. Wanneer u uw reservering heeft gemaakt via het Contact Center of via TUI.nl, kunt u voor het doorgeven van uw bevindingen en het indienen van een klacht gebruik maken van ons webportaal.

Ik ontvang graag een reisbrochure van TUI.

Onze reisbrochures zijn bij elk TUI reisbureau verkrijgbaar. De adressen van onze reisbureaus zijn te vinden op de website van TUI. Daarnaast zijn op deze site onze brochures digitaal te bekijken en kunt u onze brochures bestellen. Voor dit laatste brengen wij een bedrag van € 4,95 per brochure in rekening.

 

 

Ik wil geen e-mails of post meer ontvangen van TUI. Waar kan ik dit melden?

Via e-mail crm@tui.nl kunt u aangeven dat u zich wil uitschrijven voor de digitale nieuwsbrief en/of niet langer post van ons wil ontvangen. Uw adresgegevens worden vervolgens verwijderd uit onze mailingbestanden.

Kras

Ik wil geen e-mails of post meer ontvangen van Kras. Waar kan ik dit melden?

Wanneer u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief van Kras, informeren wij u regelmatig per e-mail over onze aanbiedingen. Wenst u geen nieuwsbrief meer van ons te ontvangen? Dan kunt u uzelf eenvoudig via een link in de nieuwsbrief afmelden.

Ik ontvang graag een brochure van Kras

U kunt onze reisbrochures online inzien of deze kosteloos bestellen via het formulier. (Maximaal twee per adres).

Hoe kan ik een klacht melden bij Kras?

Voor opmerkingen, complimenten of klachten over een reeds gemaakte reis neemt u rechtstreeks contact op met de afdeling klantenservice

Ik heb een vraag over mijn boeking bij Kras. Met wie kan ik contact opnemen?

Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen, daar hebben we allerlei vragen en antwoorden al voor u verzameld. Vindt u daar uw antwoord niet? De medewerkers van het Kras contact center staan u graag telefonisch te woord via 088 - 0885886. We zijn er op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur en ook op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur. U kunt ook een mail sturen of uw vraag stellen via Twitter. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar Contact.

Pers

Ik ben journalist en ik heb een persvraag. Met wie kan ik contact opnemen?

Journalisten en redacteuren kunnen voor persvragen contact opnemen met de woordvoerder(s) van TUI Nederland via e-mailadres pers@tui.nl en telefoonnummer +31 (0)70 3266120 (zowel tijdens als buiten kantooruren). Onze persberichten, feiten & cijfers en video- en beeldmateriaal kunt u raadplegen op deze site.

Contact

Ik ben op zoek naar de contactgegevens van TUI Nederland

Voor de contactgegevens van onder andere de hoofdkantoren van TUI Nederland, TUI reisbureaus, klantenservice en de afdeling Communicatie (woordvoering) verwijzen u naar de pagina Contact op deze website.